Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Cum sa scapam de Plosnite?

Este posibil sa aduceti acasa Plosnite de pat aproape din orice loc – le putem gasi si lua de la birouri, magazine, hoteluri, sali de sport, plus nenumarate alte locuri.
Ele se pot ascunde în bagaje, printre lucrurile personale sau chiar pe dvs., facand astfel o plimbare pana in casa, in apartament, sau le duceti chiar dvs. la birou fara sa stiti.
Odata ajunse în casa, ele pot fi extrem de greu de controlat, iar fara ajutorul unui specialist cu experienta in combaterea daunatorilor nu putem scapa de ele.

Infestarea cu Plosnite de pat nu are nimic de-a face cu curatenia – le puteti gasi în cele mai bune hoteluri, in resorturi de 5 stele si le puteti aduce în cele mai curate case, în orice moment.

Dar puteti ajuta la reducerea sanselor de infestare cu plosnite de pat, prin identificarea si prinderea lor cat mai devreme.

In Calatorii
Când calatoriti, amintiti-va urmatorii pasi, pentru a evita aducerea plosnitelor de pat acasa:

• Cercetati suprafetele pentru a cauta/gasi semne de infestare, cum ar fi mici pete ruginii pe lenjeria de pat, pe saltele si pe la cusaturi, pe husele de pat si printre prosoape.

• Ridicati si cautati toate locurile unde se pot ascunde plosnitele de pat, inclusiv sub saltea, in jurul ramei de pat si pe langa mobilier. De obicei, ele vin pe timp de noapte sa se hraneasca, dar în timpul zilei cel mai probabil pot fi gasite pe o raza de 1,5 metri in jurul patului.

• Ridicati bagajele pe un suport/scaun departe de pat si perete, deoarece plosnitele de pat se pot ascunde de multe ori în spatele tabliei patului, in rame pentru tablouri si panouri pentru priza electrica, in spatele plintei.

• Examinati bagajele (atat valizele cat si hainele) cu atentie în timp ce faceti bagajele pentru a va intoarce acasa. Pastrati-va întotdeauna bagajele departe de pat si pastrati-le într-un dulap sau de alt loc, departe de dormitor.

• Imediat ce va intoarceti acasa din calatorie, bagati toate hainele la masina de spalat si daca aveti posibilitatea si în uscator setat la cea mai mare intensitate pentru 15 minute. Nu in ultimul rand, calcati-le cu fierul de calcat, daca se poate si pe fata si pe dos.

In Casa
Atunci când sunteti la domiciliu, urmati aceste sfaturi la îndemâna pentru a tine departe Plosnitele de pat:

• Tineti mereu casa in ordine si evitati dezordinea si hainele aruncate; avand casa ordonata faceti mai usoara depistarea plosnitei de pat in faze incipiente.

• Spalati/uscati/calcati lenjeria de pat, prosoapele si hainele folosind cea mai mare temperatura permisa de tesatura.

• Verificati cu atentie orice piesa de mobilier second-hand sau haine primite, înainte de a le aduce in domiciliul dumneavoastra.

• Verificati-va proprietatea regulat – mai ales dupa mutari, excursii, daca ati avut vreun muncitor pentru diverse lucrari minore in casa sau au ramas in casa peste noapte diverse persoane/rude.

Cat costa sa scapi de plosnitele de pat?

CLICK AICI Pentru metode de combatere a plosnitelor de pat si TARIFE dezinsectie plosnite

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.