Combaterea gandacilor de bucatarie din apartamente sau garsoniere | Dezinsectie gandaci de bucatarie | Pret Dezinsectie Gandaci | substante contra gandacilor | otrava gandaci


Combaterea gandacilor de bucatarie din apartamente sau garsoniere | Dezinsectie gandaci de bucatarie | Pret Dezinsectie Gandaci | substante contra gandacilor | otrava gandaci

Dezinsectie apartamente / garsoniere - Combaterea gandacilor de bucatarie in apartamente si/sau garsoniere | Tarife Dezinsectie Gandaci de Bucatarie | Substante contra gandacilor | Otrava gandaci

Dezinsectia pentru combaterea gandacilor de bucatarie se desfasoara in doua etape la un interval de 18-21 de zile.

In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul pompei de joasa presiune cu ajutorul careia se va pulveriza substanta contra gandacilor de bucatarie pe pardoseli, in dulapurile din bucatarie daca va fi cazul si in locurile in care exista focare de gandaci (peste tot).

Trebuie intervenit in tot apartamentul pentru siguranta interventiei, tratarea doar a zonelor unde s-a semnalat prezenta gandacilor nefiind eficienta deoarece acestia pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Aditional, daca se va constata de catre operatorul autorizat ca gradul de infestare este ridicat, se va folosi si insecticidul gel, pentru utilizarea caruia se va percepe un tarif suplimentar.

Aceasta operatiune se va executa doar cu acordul clientului, ea nefiind intotdeauna necesara. Rolul insecticidului pe baza de gel este doar de a suplimenta eficacitatea si siguranta interventiei, rezultate foarte bune putandu-se obtine doar prin interventia cu insecticide lichide. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, efectele acestuia sunt vizibile imediat,  iar gelul isi produce efectele dupa 7 zile de la aplicare, avand o remanenta de pana la 5-6 luni.
Ca alternativa la folosirea pompei de joasa presiune este utilizarea nebulizatorului care produce asa numita "ceata rece". Acesta este un aparat ULV care pulverizeaza lichidul insecticid in particule de circa 5-10 microni/particula. Avantajul acestui procedeu este acela ca particulele intra in cele mai mici spatii in care pot exista focare.
Pentru cea de-a doua etapa nu mai este necesara folosirea gelului insecticid, folosindu-se doar pompa de joasa presiune sau nebulizatorul, pulverizandu-se insecticid lichid de remanenta.
Este bine de stiut ca substantele de soc (care au efect imediat) au un miros neplacut iar cele de remanenta sunt inodore sau au miros placut.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele pot fi utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie.

Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

 

Tarife operatiuni dezinsectie apartamente si/sau garsoniere valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:


- Pompa de joasa presiune cu insecticid lichid: 180 lei/trecere
- Nebulizator cu insecticid lichid: 180 lei/trecere
- Insecticid gel: 180 lei/aplicare

Suntem ferm convinsi ca dezinsectia efectuata pe cont propriu ati incercat-o cel putin o data, din punct de vedere financiar, cu siguranta v-a costat mai mult decat costa la Compania DDD, iar din punct de vedere al eficientei ... dumneavoastra stiti mai bine!
Compania DDD ofera GARANTIE pentru toate lucrarile efectuate!

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!
Preturile nu sunt negociabile.

Sfaturi utile:


- Inainte de interventie: se scot vasele din dulapurile de bucatarie, se elibereaza debaralele si se ridica covoarele de pe pardoseala;
- Dupa interventie: NU se intra in locuinta timp de 60 min, NU se spala pardoseala 6 ore (noi recomandam sa spalati a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;
- Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;
- Recomandati vecinilor sa execute lucrari de dezinsectie in acelasi timp cu dumneavoastra pentru a preintampina migratia gandacilor intre locuinte.

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE