Cum scapam de gandacii de bucatarie din case/vile | Dezinsectie gandaci case | Pret Dezinsectie Gandaci


Cum scapam de gandacii de bucatarie din case/vile | Dezinsectie gandaci case | Pret Dezinsectie Gandaci

Dezinsectie case / vile - Combaterea gandacilor de bucatarie in locuinte | Cum scapam de gandaci | Otrava gandaci | Tarife Dezinsectie Gandaci case/vile

Interventia pentru combaterea gandacilor de bucatarie se desfasoara in doua etape, la un interval de 18 - 21 de zile.
In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul pompei de joasa presiune, pulverizandu-se substanta pe pardoseli, in dulapurile din bucatarie (daca va fi cazul) si in locurile in care exista focare de gandaci (peste tot).
Trebuie intervenit in toata locuinta (recomandabil si la exterior) pentru siguranta interventiei deoarece gandacii pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate.
Aditional, daca se va constata un grad de infestare ridicat de catre operatorul autorizat se va utiliza si insecticidul gel, unde se va percepe un tarif suplimentar.

Aceasta operatiune se va executa doar cu acordul clientului, ea nefiind intotdeauna necesara.
Rolul insecticidului pe baza de gel este doar de a suplimenta eficacitatea si siguranta interventiei, putandu-se obtine rezultate foarte bune doar prin interventia cu insecticide lichide. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, avand efecte vizibile imediat, iar gelul isi produce efectele dupa 7 zile de la aplicare, avand cea mai mare remanenta, de pana la 5 - 6 luni.

Ca alternativa la folosirea pompei de joasa presiune este utilizarea nebulizatorului care produce asa numita "ceata rece". Acesta este un aparat ULV care pulverizeaza lichidul insecticid in particule de circa 5 - 10 microni / particula. Particulele intra in cele mai mici spatii in care pot exista focare si le elimina complet. Pentru cea de-a doua etapa se foloseste doar pompa de joasa presiune sau nebulizatorul, pulverizandu-se insecticid lichid de remanenta.

Este bine de stiut ca substantele de soc (care au efect imediat) au un miros neplacut, iar cele de remanenta sunt inodore/au miros placut.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei fiind pastrarea igienei in locatie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

Tarife operatiuni dezinsectie contra gandacilor de bucatarie, la interior, pentru case si vile valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:

• Pompa de joasa presiune cu insecticid lichid: de la 240 lei / trecere
• Nebulizator cu insecticid lichid (ULV): de la 240 lei / trecere
• Insecticid gel: de la 240 lei / aplicare

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans! Preturile nu sunt negociabile!

Sfaturi utile:


• Inainte de interventie: se scot vasele din dulapurile de bucatarie, se elibereaza debaralele si se ridica covoarele de pe pardoseala;
• Dupa interventie: NU se intra in locuinta timp de minim 60 min, NU se spala pardoseala minim 6 ore (noi recomandam sa spalati a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;
• Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert DDD!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE