Cum scapam de gandacii negri din apartamente si garsoniere


Cum scapam de gandacii negri din apartamente si garsoniere

Dezinsectie apartamente / garsoniere - Combaterea gandacilor negri in apartamente si/sau garsoniere. Substante contra gandacilor negri de canalizare | Otrava gandaci negri


Interventia pentru combaterea gandacului negru (de canalizare, gandacul de apa) se desfasoara in doua etape la un interval de 7-10 zile. In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul pompei de joasa presiune cu ajutorul careia se vor pulveriza substantele contra gndacilor negri  pe pardoseli, in dulapurile din bucatarie (daca va fi cazul) si in locurile in care exista focare de gandaci (peste tot).
Trebuie intervenit in tot apartamentul pentru siguranta interventiei, tratatrea doar a zonelor unde s-a semnalat prezenta gandacilor nefiind eficienta deoarece acestia pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, efectele acestuie sunt vizibile imediat.

Ca alternativa la folosirea pompei de joasa presiune este utilizarea nebulizatorului care produce asa numita "ceata rece". Acesta este un aprat ULV care pulverizeaza lichidul insecticid in particule de circa 5-10 microni/particula. Avantajul acestui procedeu este acela ca particulele intra in cele mai mici spatii in care pot exista focare.
Pentru cea de-a doua etapa se utilizeaza acelasi procedeu, cu mentiunea ca se va pulveriza insecticid lichid de remanenta.
Este bine de stiut ca substantele de soc (care au efect imediat) au un miros neplacut iar cele de remanenta sunt inodore sau au miros placut.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalele de companie) dupa uscare!

Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele pot fi utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.
Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

 

Tarife operatiuni dezinsectie apartamente si/sau garsoniere valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:


- Pompa de joasa presiune cu insecticid lichid: 180 lei/trecere
- Nebulizator cu insecticid lichid: 180 lei/trecere

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!

Preturile nu sunt negociabile.

Sfaturi utile:


- Inainte de interventie: se scot vasele din dulapurile de bucatarie, se elibereaza debaralele si se ridica covoarele de pe pardoseala;
- Dupa interventie: NU se intra in locuinta timp de 60 min, NU se spala pardoseala 6 ore (noi recomandam sa spalati a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;
- Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;
- Recomandam sa aerisiti locuinta cat mai des pentru a impiedica aparitia umezelii, factorul principal al dezvoltarii focarelor de gandaci negri;
- Recomandati vecinilor sa execute lucrari de dezinsectie in acelasi timp cu dumneavoastra pentru a preintampina migratia gandacilor intre locuinte.

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert DDD!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE