Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

DEZINSECTIE, CUM SE FACE DEZINSECTIA

DEZINSECTIE – FIRMA DE DEZINSECTIE – SERVICII DE DEZINSECTIE

Ce este DEZINSECTIA? Cum si cu ce se realizeaza DEZINSECTIA? Care este frecventa lucrarilor de DEZINSECTIE? Cat costa DEZINSECTIA?

Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a artropodelor si insectelor, atat taratoare, cat si zburatoare (toate acestea sunt numite vectori) prin metode mecanice, fizice, biologice sau chimice.

Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni catre om, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsectia se poate realiza de catre o firma DDD autorizata prin urmatoarele metode:  chimic sau ecologic.

Dezinsectia chimica se realizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de „ceata rece”), termonebulizatoarelor (generatoare de „ceata calda”) cu ajutorul carora se pulverizeaza substanta insecticida. 

Toate produsele biocide, insecticidele, folosite de Compania DDD sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fac parte din grupele de toxicitate III si IV, ceea ce inseamna ca dupa aplicare, odata uscate, NU DAUNEAZA sub nici o forma vietatilor cu sange cald (oameni, animale de companie, etc). Totodata, dezinsectia chimica se mai poate realiza si cu ajutorul gelurilor insecticide.

Dezinsectia ecologica realizata de o firma DDD autorizata se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

O firma de dezinsectie autorizata, cu experienta, va folosi intotdeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata in vederea comercializarii lor la „liber” . Pentru a putea comercializa si folosi substantele profesionale, o firma de dezinsectie trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare atat firmei, cat si personalului care efectueaza interventiile! 

Frecventa lucrarilor de DEZINSECTIE este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:

– Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de dezinsectie se vor presta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data pe luna;

– Pentru restul activitatilor, prestarea serviciilor de dezinsectie se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni de zile!

 

 

 

Tariful operatiunilor de dezinsectie. Cat costa o dezinsectie?


Costul serviciilor de DEZINSECTIE este determinat de mai multi factori: grad de infestare, suprafata spatiului tratat, tipul de insecta, frecventa interventiilor. Inca de la inceput ne dorim ca in relatia cu clientii nostri sa primeze calitatea serviciilor prestate.

Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: Pentru toate serviciile prestate de operatorii nostrii se ofera GARANTIE!

Servicii profesionale de dezinsectie. Dezinsectia remarcabila oferita de Compania DDD®

Daca esti in cautare de servicii profesionale de dezinsectie, este important sa intelegi ce ofera o firma autorizata in acest domeniu. Dezinsectia este esentiala pentru controlul si eradicarea insectelor care pot afecta sanatatea si proprietatea ta.

 1. Identificarea Daunatorilor: Serviciile de dezinsectie incep cu evaluarea pentru a identifica insectele si a determina tratamentul eficient.

 2. Tratament Personalizat: O firma de dezinsectie va elabora un plan adaptat nevoilor tale, fie ca este vorba de locuinte, birouri sau spatii industriale.

 3. Dezinsectie Impotriva Gandacilor, Furnicilor, Tantariilor, etc.: Metode specializate de dezinsectie pentru a eradica daunatorii specifici.

 4. Servicii de Prevenire: Solutiile de dezinsectie preventive ajuta la evitarea aparitiei sau reinfestarii cu daunatori.

 5. Dezinsectie in Spatii Speciale: Dezinsectie pentru spatii cum ar fi depozitele alimentare, hoteluri, restaurante.

 6. Consultanta si Educatie: Sfaturi si instructiuni pentru prevenirea infestarii si mentinerea unui mediu curat prin dezinsectie.

 7. Monitorizare si Mentenanta Regulata: Servicii de dezinsectie regulate pentru controlul daunatorilor.

 8. Utilizarea de Substante Ecologice si Non-Toxice: Dezinsectie ecologica, mai putin daunatoare pentru oameni si mediu.

 9. Respectarea Legislatiei si Normelor de Siguranta: Dezinsectia efectuata de o firma autorizata garanteaza conformitatea cu legile locale.

 10. Raportare si Documentare: Rapoarte detaliate privind serviciile de dezinsectie efectuate.

Alegand o firma autorizata de dezinsectie, te asiguri de profesionalism, experienta si utilizarea de echipamente adecvate. Dezinsectia este o solutie eficienta pentru protejarea sanatatii si integritatii proprietatii tale. Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de dezinsectie, nu ezitati sa ne contactati.

Acreditarea CEPA Certified și Specializarea în IFS Food in serviciile de dezinsectie

Acreditarea CEPA Certified este un semn al calității și al conformității cu standardele europene în domeniul dezinsecției. În plus, Compania DDD este specializată în servicii de dezinsecție pentru firmele ce dețin standardul IFS Food, ceea ce subliniază angajamentul nostru față de calitate, profesionalism și siguranță în domeniul alimentar.

Motive pentru a Alege Compania DDD

 1. Calitate Garantată și Conformitate cu IFS Food: Acreditarea CEPA Certified, împreună cu specializarea în servicii pentru standardul IFS Food, asigură că Compania DDD respectă cele mai înalte standarde de calitate în prestarea serviciilor de dezinsecție, garantând astfel rezultate optime pentru industria alimentară.

 2. Experiență și Expertiză Locală: Fiind o firmă românească, Compania DDD înțelege perfect nevoile și cerințele locale, adaptându-și serviciile pentru a se potrivi cel mai bine cu mediul și reglementările specifice românești.

 3. Utilizarea Tehnologiei Moderne: Compania DDD investește în echipamente și tehnologii moderne pentru a asigura eficacitatea și siguranța procedurilor de dezinsecție, oferind astfel servicii de top.

 4. Responsabilitate Ecologică: Conformitatea cu cerințele CEPA și specializarea în IFS Food presupun un angajament față de practici ecologice și sustenabile, astfel încât dezinsecția să fie realizată cu minimul impact asupra mediului înconjurător.

 5. Personal Calificat și Autorizat: Echipa Companiei DDD este compusă din profesioniști bine pregătiți și certificați, capabili să ofere soluții personalizate pentru fiecare client în parte, inclusiv pentru cei ce dețin standardul IFS Food.

 6. Suport Constant și Consultanță: Compania DDD pune la dispoziție suport constant pentru clienții săi, oferind consultanță și asistență de specialitate pentru a asigura un control eficient al dezinsecției în conformitate cu standardele IFS Food.

În concluzie, alegerea Companiei DDD înseamnă alegerea calității, eficienței și profesionalismului, toate susținute de acreditarea CEPA Certified și de specializarea în servicii de dezinsecție pentru firmele ce dețin standardul IFS Food. Firmele care doresc un control deosebit asupra rezultatelor dezinsecției vor beneficia de servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice, și de o abordare responsabilă și sustenabilă din partea unei companii cu tradiție și expertiză în domeniu.

Unde facem dezinsectia? Pentru cine prestam servicii de dezinsectie?

Va evidentiem mai jos cateva tipuri de dezinsectii, in functie de destinatia spatiului vizat si de tipul daunatorului:
Va rugam dati click pe ce anume va intereseaza pentru mai multe detalii!

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.

Dezinsectie, firma servicii dezinsectie, dezinsectia la Compania DDD

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.