Combaterea Cartitelor | Cum scapam de cartite | Otrava cartite


Combaterea Cartitelor | Cum scapam de cartite | Otrava cartite

Comportamentul cartitei | Despre cartite | Cum scapam de cartite | Ce este cartita | Ce mananca cartitele | Combaterea cartitelor | Otrava cartite | Musuroi de cartita

Ce este cartita?

Cârtita este un mamifer care traieste in subteran. Cârtita se caracterizeaza prin auz, miros si simt tactil foarte dezvoltate. Capul cartitei este conic si se termina cu un bot ca un rat. Ochii cartitelor sunt foarte mici, din acest motiv si vazul cartitelor este nedezvoltat. Membrele anterioare ale cartitelor sunt mici, musculoase si au forma de lopata. Dintii incisivi sunt foarte dezvoltati si sunt specializati pentru a sapa. Corpul cartitei poate ajunge pana la lungimea de 17-19 cm si este acoperit de blana de culoare neagra.

Dusmanii naturali ai cartitei sunt bufnita, vulpea, dihorul si sarpele.
Cartita este raspandita pe toate continentele, mai putin Australia.

Comportamentul cartitelor:

In subteran, cartita isi construieste o "locuinta" cu mai multe camere pe care le pastreaza foarte curate. Dupa ce tremina de construit, cartitele incep sa isi caute hrana.

Care este hrana cartitelor:

Hrana cartitelor este compusa din larve de insecte, viermi si chiar soareci mai mici. Contrar asteptarilor, cartitele nu se hranesc cu radacinile plantelor sau cu alte elemente vegetale.
Pentru a preveni aparitia la suprafata a cartitelor se recomanda sa folositi regulat gazonul (alergati, jucati diverse jocuri active). Avand un auz foarte bine dezvoltat, cartita se sperie de zgomot si fuge.

Cum scapam de cartite:

Daca totusi cartitele au aparut la suprafata, apelati cu incredere la serviciile Companiei DDD in vederea conceperii unui tratament impotriva cartitelor.

Probabil de multe ori ati avut surpriza neplacuta de a constata ca gazonul dumneavoastra, proaspat tuns, este invadat de musuroaie de cartita.
Probabil ati incercat sa le exterminati prin diverse metode, precum dispozitivele sonore electrice, fumigene contra cartitelor, pastilele rosii contra cartitelor, carbid, inundarea galeriilor, moristi de vant, capcane cartite, sau simpla vanatoare cu harletul.

Combaterea cartitei, Cum scapam de cartite:

Daca ati ajuns aici, cu siguranta, rezultatele in lupta contra cartitelor au fost nesatisfacatoare...

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere al daunatorilor
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare a cartitelor.

Folosim cele mai noi metode garantate de combatere a cartitelor! Totul profesional!

Cat costa sa scapi de cartite:

Compania DDD va propune o varianta care va garanteaza 100 % reusita! Incercati-o!
Pretul pentru tratamentul de combatere a cartitelor porneste de la 496 lei!

Daca nu te scapam de cartite GARANTAT primesti toti banii inapoi!!!

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE