Gandacii de Bucatarie


Gandacii de Bucatarie

Importanta alegerii corecte a serviciilor de dezinsectie Bucuresti

Dupa un studiu atent al companiilor ce ofera servicii de dezinsectie Bucuresti, oricine poate observa ca propunerile mediului online sunt destul de diversificate. Pentru a iesi invingatori din eterna lupta impotriva insectelor, alegerile trebuie sa se bazeze in mare parte pe recomandarile venite din partea celor care au fost deja incercati de o invazie de gandaci.

Insa nu intotdeauna orientarea catre o firma de dezinsectie sau alta este foarte inspirata. Iar ”apelantii” se pot trezi si cu banii cheltuiti pe fel si fel de remedii sau de servicii, si cu falimentul operatiunilor de dezinsectie. Rezolvarea problemelor cu insectele infestante, vine odata cu expertii companiei DDD, specializata in servicii de dezinsectie Bucuresti.

Reprezentantii companiei ne pun la curent cu toate informatiile necesare pentru recunoasterea ”inamicului”. Tocmai pentru ca succesul operatiunilor de dezinsectie depinde in mare masura de cunoasterea modului in care micile insecte infestante pun stapanire pe bucatariile si pe spatiile in care obisnuim sa ne pastram alimentele.

Ce trebuie sa stim despre gandacii de bucatarie?

Posibilitatile de izolare totala a ambientelor predispuse invaziilor de gandaci de bucatarie sunt destul de limitate. Totul se datoreaza dimensiunilor reduse ale gandacilor, precum si capacitatii pe care exemplarele acestei specii o au sa se strecoare prin spatiile greu accesibile.

O abordare destul de realistica a problemei este sa presupunem ca exista posibilitatea ca instalatia de canalizare sa fie deja colonizata de diverse categorii de insecte, printre care si gandacii de bucatarie. Riscurile sunt amplificate in cazul retelelor de apa si de canalizare vechi, mult mai expuse invaziilor nefaste.

In functie de ghinionul de a fi racordati la o retea de apa si de canalizare ce nu a trecut printr-un proces de reabilitare, insectele pot ajunge cu usurinta in subsolurile blocurilor sau in casa scarilor. Iar odata patrunse in cladire, vor incepe sa se raspandeasca invadand bucatariile si baile.

Se poate sa gasim un gandac in cada de baie sau in ghiuveta. Dar asa cum ne precizeaza expertii in servicii de dezinsectie Bucuresti, aproape de fiecare data, prezenta aparent solitara a unui gandac anticipeaza invazia efectiva, care exista deja.

Care sunt punctele critice ale infestarii cu gandaci?

Orice operatiune de dezinsectie cu produse chimice debuteaza cu cercetarea amanuntita a zonelor predispuse infestarii. Rolul inspectiei efectuate de reprezentatii firmei de dezinsctie Bucuresti, este sa descopere asa-zisele puncte critice:

  • Zonele de imbinare dintre placile de gresie sau de faianta;
  • ”Erorile” de cimentare din jurul tuburilor de scurgere sau a conductelor de apa;
  • Deviatia unghiurilor dintre ziduri si pardoseala;
  • Spatiile create de tavanele sau de zidurile false.

Acolo unde se confirma existenta unor situatii similare, proprietarii si locatarii trebuie sa informeze responsabilii cu serviciile de dezinsectie Bucuresti. O corecta informare si prezentare a situatiilor de la fata locului contribuie la succesul operatiunilor desfasurate cu ajutorul firmelor specializate in dezinsectie.

Fiecare interventie (chimica sau ecologica) de dezinsectie Bucuresti efectuata de compania DDD, este aprobata de Ministerul Sanatatii si se desfasoara in deplina siguranta pentru locatari, animalele domestice si ambient.

In plus, responsabilii cu serviciile de dezinsectie ai companiei DDD le ofera atat clientilor proveniti din mediul privat, cat si celor din sectorul industrial sau alimentar, proceduri personalizate in functie de gradul de infestare, frecventa operatiunilor, tipul de insecticid folosit, precum si in functie de suprafata de tratat.

Lasa un comentariu

  • (will not be published)