Servicii dezinsectie BUCURESTI, Ilfov, toata tara. Sa invatam sa ne cunoastem inamicii!

Servicii dezinsectie Bucuresti. Sa invatam sa ne cunoastem inamicii!

Companiile specializate in servicii dezinsectie Bucuresti prevad controlul si eliminarea insectelor considerante infestante. In aceasta categorie sunt incluse mustele, tantarii, furnicile, puricii, gandacii, capusele, albinele si viespile.

Adeseori oamenii nu acorda o suficienta importanta indepartarii acestor daunatori. Insa cu ajutorul Companiei DDD, servicii dezinsectie Bucuresti, veti invata sa va cunoasteti inamicii.

Cunoasterea inamicilor si a principalelor servicii dezinsectie Bucuresti de la COMPANIA DDD

a. Servicii dezinsectie Bucuresti impotriva furnicilor

Coloniile de furnici reunesc de regula mai multe caste:

 • Reginele, care sunt femele fertile, capabile sa depuna ouale;
 • Furnicile lucratoare, femele sterile, ocupate cu crearea cuibului, saparea galeriilor si cautarea de hrana;
 • Masculii, care la fel ca reginele, sunt furnici fertile cu aripi, insa mor imediat dupa imperechere.

Furnicile nu colonizeaza o locatie fara un motiv anume, iar cauzele sunt reprezentate de:

 • Curatenia si igiena precare;
 • Spatiile umede, eventual tuburile de scurgere cu pierderi de apa;
 • Crapaturile din ziduri si pardoseala;
 • Prezenta altor insecte infestante ce produc melasa.

Propunerea expertilor in servicii dezinsectie Bucuresti de la DDD impotriva furnicilor este interventia cu pompa de joasa presiune sau insecticidul sub forma de gel.

b. Servicii dezinsectie Bucuresti impotriva puricilor

Puricii se numara printre cei mai raspanditi paraziti externi. Evolutia este una complexa, ce se desfasoara in mai multe etape:

 • Ouale, depuse in zone frecventate de animale (custile cainilor);
 • Larvele, sensibile la lumina, ce prefera ariile mai putin expuse la razele soarelui sau la curentii de aer;
 • Nimfele, lungi de circa 5 mm, de forma ovala, care in absenta conditiilor ambientale favorizante, pot supravietui chiar si cateva luni;
 • Adultii, localizati pe organismele (animalele) gazda si care daca nu are posibilitatea sa se hraneasca, mor in circa 10-12 zile.

Prezenta puricilor in locuinte a atras mereu atentia cetatenilor deoarece:

 • Intotdeauna, in urma muscaturii apare iritatia cutanata;
 • Sunt purtatori de microorganisme patologice, responsabile de unele boli;
 • Prin intepatura, pot cauza o dermatita alergica (reactie la saliva puricilor).

Controlul raspandirii puricilor se bazeaza pe unele actiuni specifice de care trebuie tinut cont, iar animalele infestate trebuie supuse unor tratamente speciale, aprobate pentru utilizarea veterinara. Reprezentantii companiei DDD, servicii dezinsectie Bucuresti, actioneaza in acest sens folosindu-se de nebulizatorul sau de atomizorul cu insecticid in stare lichida.

c. Servicii de dezinsectie Bucuresti impotriva viespilor si a albinelor

Unele specii de viespi si de albine nu traiesc in colonii si in general nu sunt agresive fata de oameni si animale. Atunci cand se verifica un caz de agresivitate, mai mult decat sigur ca este vorba despre exemplare ce traiesc in colonii, in interiorul carora atributiile sunt impartite intre regine, albinele-mascul si albinele-lucratoare.

Acele pe care le au in dotare, sunt prezente doar in cazul femelelor si difera de la o specie la alta. Diferentele reflecta de fapt obiceiurile celor doua categorii:

 • Albinele, nefiind insecte pradatoare, isi utilizeaza acul doar pentru a-si apara cuibul daca se simt amenintate si pentru a culegere nectarul florilor;
 • Viespile sunt insa insecte considerate pradatoare si isi folosesc acele pentru uciderea sau paralizarea ”inamicilor” ce se apropie de cuib.

Cetatenii ce se confrunta cu pericolul ”albine si viespi” fac greseala sa improvizeze diferite metode pentru a le alunga. Insa nu doar ca nu vor da rezultate, ci se poate intampla sa le fie pusa in pericol viata. Tocmai din aceste motive, specialistii in servicii dezinsectie Bucuresti va recomanda sa nu va incumetati sa luptati singuri impotriva acestor specii.

Indiferent de agentul infestant, expertii in servicii dezinsectie Bucuresti de la COMPANIA DDD analizeaza cu atentie fiecare situatie, dupa care recomanda un plan de interventie cat mai eficient pentru combaterea insectelor parazitare.

Lasa un comentariu

 • (will not be published)