Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Cum sa alegem FIRMA DE DEZINSECTIE

Cu atatea insecte pretutindeni in jurul nostru, era logic ca si afacerile in acest domeniu sa fie tot mai prospere. Si luand la ”puricat” cel mai popular motor de cautare, nu vom gasi doar o singura firma de dezinsectie. Pana aici, nimic care sa ne surprinda, insa la fel ca oricare alt sector al economiei, firmele si companiile nu sunt toate de pus in aceeasi oala. Cu aceasta postare, ne-am hotarat sa elucidam nelamuririle referitoare la criteriile in functie de care, o persoana fizica sau o societate poate opta pentru o firma de dezinsectie.
       Dupa cum era si de asteptat, nu ne propunem sa contestam profesionalismul firmelor ce presteaza servicii de dezinsectie sau de deratizare. Mai mult ca sigur ca, intr-un asemenea domeniu, nu-si poate face loc orice firma de dezinsectie ”amatoare”. Dependentii acestor firme, agentii sau companii trebuie sa fie calificati in astfel de interventii, considerate adeseori cu risc crescut nu doar pentru oameni, ci si pentru mediul inconjurator.
      In ciuda cursurilor de agenti dezinsectie, dezinfectie si deratizare, aflate pe lista celor aprobate de Ministerul Muncii, sunt prea putini cei care se decid sa le urmeze. Parerile si constatarile sunt sustinute de clientii ce au apelat poate, la o asa-zisa firma de dezinsectie specializata. Insa dupa ”lupte seculare” cu insectele, acestea au dat dovada de rezistenta, forta si mai ales de incapatanare.
     Evident ca alegerea unei astfel de firme de dezinsectie nu este visul niciunui client invadat de roiurile indarjite de zburatoare cu venin. Dar sa incercam asadar sa identificam cum ar trebui sa arate specialistii si companiile experte in dezinsectie. Doar astfel vom putea decide pe cine sa lasam sa ne salveze definitiv, in deplina siguranta si cu operativitate, de roiurile de tantari, muste, gandaci sau de viespi.
     Unul dintre cele mai importante aspecte il reprezinta frecventa si eficienta interventiilor intreprinse de firma de dezinsectie la care, in sfarsit, apelam. O simpla pulverizare cu insecticid nu da roade nici in urma operatiunilor amatoare, efectuate de insasi clientul napastuit de soarta si de insecte. Actiunea propriu-zisa, desfasurata de catre firma de dezinsectie, trebuie sa fie precedata de inspectia teritoriului ”de atac”. Aici este inclusa si cautarea eventualelor focare, precum si informatiile solicitate locatarilor sau/si proprietarilor de imobile sau de terenuri. De asemenea, inainte de lansarea interventiei de dezinsectie, daca aceasta este pusa in aplicare in aer liber, compania trebuie sa-si limiteze activitatea in functie de previziunile meteorologilor. Vantul sau ploaia ar putea intarzia rezultatele operatiunilor, facandu-le inutile. Daca vremea este favorabila, pentru a nu fi ”tepuiti” de firma de dezinsectie aleasa la intamplare, trebuie solicitate in prealabil o serie de informatii de genul:

• Posibilitatile si mecanismele de ”tratament”;

• Orarul dupa care este pusa in aplicare interventia;

• Pretul estimativ al operatiunii;

• Autorizatiile si certificarile firmei de dezinsectie;

• Tipul de produse pe care le utilizeaza firma de dezinsectie;

• Si nu in ultimul rand GARANTIA oferita in urma serviciilor prestate.

    Daca specialistii la care apelam ne furnizeaza si date suplimentare, precum siguranta produselor destinate interventiei sau etapele operatiunilor de combatere si eliminare a insectelor, inseamna ca serviciile pe care acestia le ofera sunt excelente. Pentru a inlatura orice indoiala in ce priveste eficienta, siguranta si promptitudinea expertilor de la firma de dezinsectie, recomandarile sunt factori ce nu pot fi trecuti cu vederea in astfel de situatii ”de criza”.

    Solicitand ajutorul neintarziat al Companiei DDD, puteti spune adio insectelor parazitare, chiar si celor mai nabadaioase sau rezistente la insecticidele obisnuite.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.