Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Certificari

Prima companie d.d.d. din România certificată CEPA®.

În septembrie 2018, Compania DDD® a devenit prima firmă de pest management din România acreditată CEPA® (Confederaţia Asociaţiilor Europene pentru Managementul Dăunătorilor)

Standardul EN 16636 şi Certificarea CEPA® au fost concepute atât ca un sistem de protecţie pentru clienţi, cât şi ca un sistem de motivare pentru companiile d.d.d.

Urmărind existenţa siglei Certificat CEPA® clienții au garanția unui serviciu care are în vedere nu doar calitatea la care sunt livrate produsele dar şi felul în care acestea pot îmbunătăţi standardul de viaţă.

Iata 10 motive pentru a colabora cu o firma acreditata CEPA Certified conform standardului EN 16.636:

 1. Experienta si competenta: Firma acreditata CEPA a trecut prin un proces riguros de evaluare si a dovedit ca are o experienta si competenta excelenta in domeniul combaterii daunatorilor.

 2. Abordare profesionista si eficienta: Firma acreditata CEPA adopta o abordare profesionista si eficienta in realizarea planului integrat de combatere a daunatorilor, care garanteaza rezultate optime.

 3. Respect fata de mediu: Acreditarea CEPA certifica faptul ca firma abordeaza combaterea daunatorilor in mod responsabil si respectuos fata de mediu, folosind metode si produse sigure.

 4. Echipa de specialisti: Firma acreditata CEPA are acces la o echipa de specialisti si experti in domeniu, care ofera consultanta si asistenta de calitate.

 5. Transparenta: Procesul de acreditare CEPA garanteaza transparenta si credibilitate in privinta serviciilor oferite, astfel incat clientii pot fi siguri ca primesc informatii exacte si relevante.

 6. Credibilitate si recunoastere internationala: Acreditarea CEPA reprezinta o recunoastere internationala a calitatii serviciilor oferite, si poate fi utilizata drept o dovada a credibilitatii firmei in fata potentialilor clienti.

 7. Servicii personalizate: Firma acreditata CEPA poate oferi servicii personalizate, adaptate nevoilor si cerintelor fiecarui client in parte.

 8. Continua dezvoltare si perfectionare: Acreditarea CEPA obliga firma sa se concentreze pe continua dezvoltare si perfectionare a serviciilor oferite, astfel incat sa ofere intotdeauna cele mai bune solutii clientilor.

 9. Siguranta si protectia proprietatii: Firma acreditata CEPA garanteaza siguranta si protectia proprietatii clientilor prin implementarea de masuri eficiente de combatere a daunatorilor.

 10. Relatie de lunga durata: Colaborarea cu o firma acreditata CEPA poate fi una de lunga durata, care poate fi bazata pe incredere, respect si servicii de calitate.

Acest standard european specifică cerinţele, recomandările şi competenţele de bază în care companiile de servicii de management al dăunătorilor trebuie să opereze pentru a satisface nevoile clienţilor lor, indiferent dacă acestea sunt companii private, autorităţi publice sau public larg.

“Standardul EN 16636 trimite un mesaj puternic pentru că atunci când cetățenii apelează la serviciile unor companii care poartă sigla Certificat CEPA®, pot fi liniștiți că acestea vor fi realizate corect.” Henry Mott, chairman C.E.P.A

Certificarea CEPA se reinnoiește anual

Sistemul de certificare confirmă faptul că societăţile sunt pe deplin calificate să combată toate speciile de rozătoare şi insecte şi că au experienţa necesară în domeniul combaterii dăunătorilor, al utilizării subtanţelor chimice şi în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranţa. Sistemul impune că personalul să se dezvolte încontinuu din punct de vedere profesional, asigurându-se astfel că este întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnici şi evenimente din acest domeniu care se schimbă rapid.

"Best Pest Control & Disinfectant Manufacturing Company - Romania”

Pe lângă standardul european CEPA – CEN EN 16636, considerat simbolul adevăratului profesionalism, ne mândrim cu premiul „Best Pest Control & Disinfectant Manufacturing Company – Romania” din cadrul European Enterprise Awards 2019.

Certificare OSIM

Compania DDD® este o marcă înregistrată la OSIM. Vizualizeaza aici certificatul de înregistrare a mărcii.

Marca inregistrata a unei companii poate oferi mai multe avantaje, printre care:

 1. Certitudinea identitatii: Marca inregistrata a unei companii poate fi utilizata pentru a identifica cu usurinta acea companie si produsele sau serviciile oferite de aceasta.

 2. Credibilitate: Marca inregistrata poate fi un indiciu al faptului ca compania este serioasa si dedicata calitatii produselor sau serviciilor sale.

 3. Protejarea investitiei: Marca inregistrata poate proteja investitia clientului in produsele sau serviciile oferite de companie, asigurandu-se astfel ca acestea vor fi de cea mai buna calitate.

 4. Distinctie: Marca inregistrata poate ajuta la distingerea produselor sau serviciilor unei companii de cele ale competitorilor sai, oferind astfel clientilor o alegere mai buna.

 5. Stabilirea loialitatii fata de marca: Marca inregistrata poate ajuta la stabilirea loialitatii clientilor fata de produsele sau serviciile unei companii, fapt ce poate contribui la crearea unei baze de clienti fideli.

Autorizări

Deținem toate autorizațiile necesare pentru domeniul d.d.d.:

a) certificarea conformității – DSP;
b) autorizație DSV;
c) autorizație Poliția Capitalei;
d) autorizație Primăria Municipiului București;
e) autorizație MEDIU – nivel național;
f) autorizație Autoritatea Națională Fitosanitară;
g) autorizație AFER – Furnizor feroviar servicii d.d.d.;
h) asigurare răspundere civila profesionala 500.000 Euro/eveniment – Groupama Asigurări.

Certificări