DEZINSECTIE Furnici case & vile | otrava furnici | substante sontra furnicilor


DEZINSECTIE Furnici case & vile | otrava furnici | substante sontra furnicilor

Dezinsectie furnici la case sau vile - Combaterea furnicilor la interior si exterior

La fel ca la apartamente, si in cazul dezinsectiei la case si vile contra furnicilor exista mai multe variante. Intotdeauna specialistii nostrii, in urma unei ample cercetari la fata locului, vor alege varianta optima pentru combaterea furnicilor din proprietatea dumneavoastra! Astfel, va prezentam cele mai utilizate metode, care sunt si cele mai eficiente.

Dezinsectia in interiorul locuintei cu pompa de joasa presiune la care se utilizeaza insecticidul lichid (substanta de contact) se executa in doua etape la interval de 7-10 zile. Se pulverizeaza substanta atat in zonele in care au aparut trasee ale furnicilor catre sursa de alimente, cat si in restul locuintei, pentru a impiedica aparitia unui alt traseu. Insecticidul pulverizat are efect de soc, rezultatele fiind vizibile imediat. Aditional, se va utiliza si insecticid sub forma de pulbere pentru o eficienta sporita.

In cazul infestarilor severe recomandam interventia cu insecticid gel, acesta fiind prezentat in cutiute care impiedica atingerea accidentala a substantei din interior de catre copiii mici sau de catre animalele de companie si in seringi din care se va picura substanta in locurile greu accesibile pentru copii si pentru animalele de companie. Aditional, se va utiliza si insecticid sub forma de pulbere pentru o eficienta sporita.
Este bine de stiut ca inscticidul lichid de soc (care are efect imediat) are miros specific (neplacut).
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalele de companie) dupa uscare!

Dezinsectia la exterior se va realiza cu ajutorul atomizorului (pompa automata de mare presiune). Se va folosi alta substanta lichida (alt insecticid) ce este special pentru exterior. Acesta se diferentiaza de insecticidul de interior prin proprietati de remanenta sporita la exterior (rezistent la cateva ploi). In afara de zonele unde s-a observat prezenta furnicilor, se vor trata atat soclul casei / vilei cat si o zona de siguranta de 1-2 metri fata de baza casei pentru a crea o bariera, astfel incat furnicile nu se mai vor apropia de casa!

Recomandam ca tratamentul de combatere profeionala a furnicilor sa se realizeze atat la interior cat si la exterior, pentru a preveni pe viitor eventuale reinfestari!


Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele pot fi utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.
Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie si, dupa caz, deparazitarea animalelor de companie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

Tarife operatiuni dezinsectie case / vile valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:

Tip Locuinta Periodicitate Tarif/etapa dezinsectie cu produse Bayer Tarif/etapa dezinsectie cu produse de la alti producatori*
Casa/Vila pana in 250mp 10-14 zile 450 lei 400 lei
Casa/Vila 251mp-400mp 10-14 zile 550 lei 500 lei

* Alti producatori pot fi:INDIA, PELGAR, etc.

Tariful CONTINE TVA!

GARANTIE DE 300%:

         GARANTIE 100%- operatorii nostrii sunt OBLIGATI sa desigileze substantele si sa prepare dilutia pentru substanta de lucru in fata dumneavoastra. In cazul in care nu se intampla acest lucru INTERVENTIA SE VA EFECTUA GRATUIT!

         GARANTIE 200%- toate operatiunile de dezinsectie sunt garantate 30 de zile, dupa cea de a doua etapa, NUMAI daca se respecta termenul de 18-21 de zile intre cele doua prestari de servicii. Exemplu: "in cazul in care dupa ce s-a efectuat etapa 2 de dezinsectie, in decursul a 30 de zile, inca va mai apar insecte o echipa DDD va veni la dumneavoastra si va interveni cu TITLU GRATUIT!"

         - GARANTIE 300%- daca totusi dupa 30 de zile, inca mai constatati prezenta insectelor, va restituim integral contravaloarea interventiei, astfel incat sa va puteti adresa oricarui alt prestator ales de dumneavoastra. 

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!

Sfaturi utile:
- Dupa interventia cu insecticid lichid NU se intra in locuinta timp de 60 min, NU se spala pardoseala 6 ore (noi recomandam sa spalati chiar a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de maxim 2 ore, dupa care se poate relua activitatea in spatiul tratat; In cazul tratamentelor de dezinsectie contra furnicilor efectuate la exterior, se va tine cont de conditiile meteorologice (sa nu ploua sau sa nu bata vantul puternic), astfel incat 24 de ore de la efectuarea tratamentului sa nu ploua. Totodata trebuie ferite zonele tratate, timp de 24 de ore, de irigatii ale spatiilor verzi, astfel incat substanta sa aibe timp sa isi faca efectul!

Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie in care se pulverizeaza insecticid lichid, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

 

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE