DEZINSECTIE Furnici in Apartamente & Garsoniere


DEZINSECTIE Furnici in Apartamente & Garsoniere

Dezinsectie apartamente/garsoniere | Combaterea furnicilor | Dezinsectie furnici | Otrava furnici

Pentru combaterea furnicilor exista mai multe metode de dezinsectie in functie de substantele care urmeaza sa fie folosite. Astfel, va prezentam cele mai utilizate metode, care sunt si cele mai eficiente.

Dezinsectia cu pompa de joasa presiune la care se utilizeaza insecticidul lichid (substanta de contact) se executa in doua etape la interval de 7-10 zile. Se pulverizeaza substanta atat in zonele in care au aparut trasee ale furnicilor catre sursa de alimente, cat si in restul locuintei pentru a impiedica aparitia unui alt traseu. Insecticidul pulverizat are efect de soc, rezultatele fiind vizibile imediat. Aditional, se va utiliza si insecticid sub forma de pulbere pentru o eficienta sporita.

In cazul infestarilor severe recomandam interventia cu insecticid gel, acesta fiind prezentat in cutiute care impiedica atingerea accidentala a substantei din interior de catre copiii mici sau de catre animalele de companie si in seringi din care se va picura substanta in locurile greu accesibile pentru copii si pentru animalele de companie. Aditional, se va utiliza si insecticid sub forma de pulbere pentru o eficienta sporita.
Este bine de stiut ca inscticidul lichid de soc (care are efect imediat) are miros specific (neplacut).
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!

Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele pot fi utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.
Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie si, dupa caz, deparazitarea animalelor de companie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

Tarife operatiuni dezinsectie furnici pentru apartamente si/sau garsoniere valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:

- Dezinsectia cu pompa de joasa presiune: 180 lei /trecere
- Dezinsectia cu insecticid sub forma de gel: 240 lei

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!
Preturile nu sunt negociabile.

Sfaturi utile:

- Dupa interventia cu insecticid lichid NU se intra in locuinta timp de 60 min, NU se spala pardoseala 6 ore (noi recomandam sa spalati chiar a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de maxim 2 ore, dupa care se poate relua activitatea in spatiul tratat;
- Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie in care se pulverizeaza insecticid lichid, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

 

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE