Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Combaterea gandacilor de bucatarie din apartamente sau garsoniere | Dezinsectie gandaci de bucatarie | Pret Dezinsectie Gandaci | substante contra gandacilor | otrava gandaci

Dezinsectie apartamente / garsoniere – Combaterea gandacilor de bucatarie in apartamente si/sau garsoniere | Tarife Dezinsectie Gandaci de Bucatarie | Substante contra gandacilor | Otrava gandaci

Dezinsectia pentru combaterea gandacilor de bucatarie se desfasoara in doua etape, la un interval de 18-21 de zile.

In prima etapa, operatiunea se va efectua cu ajutorul pompei de joasa presiune, unde se va pulveriza substanta contra gandacilor de bucatarie in toata locuinta, dar se va insista in zonele unde este depistat focarul. De regula, aceste insecte isi fac cuib in zona bucatariei, in dulapuri. Astfel, inainte sa ajunga echipa DDD pentru interventia de dezinsectie ar trebui eliberate dulapurile din bucatarie pentru a facilita interventia si in interiorul lor.

Trebuie intervenit in tot apartamentul pentru siguranta operatiunii deoarece gandacii tind sa migreze din zonele tratate in zonele netratate. Aditional, daca se va constata de catre operatorul autorizat un grad ridicat de infestare, se va folosi si insecticidul gel.

Rolul insecticidului pe baza de gel este doar de a suplimenta eficacitatea si siguranta interventiei, putandu-se obtine rezultate foarte bune doar prin interventia cu insecticide lichide. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, avand efecte vizibile imediat, iar gelul isi produce efectele dupa 7 zile de la aplicare, avand o remanenta de pana la 5-6 luni.
Ca alternativa la folosirea pompei de joasa presiune este utilizarea nebulizatorului care produce asa numita „ceata rece”. Acesta este un aparat ULV care pulverizeaza lichidul insecticid in particule de circa 5-10 microni/particula. Particulele intra in cele mai mici spatii in care pot exista focare si le elimina complet.
Pentru cea de-a doua etapa se utilizeaza doar pompa de joasa presiune sau nebulizatorul, pulverizandu-se insecticid lichid de remanenta.
Este bine de stiut ca substantele de soc (care au efect imediat) au un miros neplacut, iar cele de remanenta sunt inodore/au miros placut.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie, respectarea termenului intre cele doua etape, respectiv 18-max 21 de zile si respectarea mentiunilor trecute pe procesul verbal de catre operatorii DDD.

Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de comanda, proces verbal de receptie, factura) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

GARANTIE DE 300%:

      – GARANTIE 100%- operatorii nostrii sunt OBLIGATI sa desigileze substantele si sa prepare dilutia pentru substanta de lucru in fata dumneavoastra. In cazul in care nu se intampla acest lucru INTERVENTIA SE VA EFECTUA GRATUIT!

       – GARANTIE 200%- toate operatiunile de dezinsectie sunt garantate 30 de zile, dupa cea de a doua etapa, NUMAI daca se respecta termenul de 18-21 de zile intre cele doua prestari de servicii. Exemplu: „in cazul in care dupa ce s-a efectuat etapa 2 de dezinsectie, in decursul a 30 de zile, inca va mai apar insecte o echipa DDD va veni la dumneavoastra si va interveni cu TITLU GRATUIT!”

        – GARANTIE 300%- daca totusi dupa 30 de zile, inca mai constatati prezenta insectelor, va restituim integral contravaloarea interventiei, astfel incat sa va puteti adresa oricarui alt prestator ales de dumneavoastra. 

Suntem ferm convinsi ca dezinsectia efectuata pe cont propriu ati incercat-o cel putin o data, din punct de vedere financiar, cu siguranta v-a costat mai mult decat costa la Compania DDD, iar din punct de vedere al eficientei … dumneavoastra stiti mai bine!

Compania DDD ofera GARANTIE pentru toate lucrarile efectuate!

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!
Preturile nu sunt negociabile.

Sfaturi utile:

 – Inainte de interventie: se scot vasele din dulapurile de bucatarie, se elibereaza debaralele si se ridica covoarele de pe pardoseala;

– Dupa interventie: NU se intra in locuinta timp de minim 120 min, NU se spala pardoseala minim 6 ore (noi recomandam sa spalati a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;

– Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;

– Recomandati vecinilor sa execute lucrari de dezinsectie in acelasi timp cu dumneavoastra pentru a preintampina migratia gandacilor intre locuinte.

Contactati Compania DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie – vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.