Dezinsectia subsolurilor de blocuri contra gandacilor de bucatarie


Dezinsectia subsolurilor de blocuri contra gandacilor de bucatarie

Dezinsectie subsoluri de bloc - Combaterea gandacilor de bucatarie la subsolul blocului.

Dezinsectie gandaci de bucatarie
Interventia pentru combaterea gandacilor de bucatarie se desfasoara in doua etape la un interval de 18-21 de zile. In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul pompei de joasa presiune, unde se va pulveriza substanta pe pardoseala, pereti, plafon, ghene, spatii comune (peste tot).

Trebuie intervenit in toate locurile in care sunt focare si in cele in care pot aparea. Pentru siguranta interventiei, se trateaza spatiul complet deoarece gandacii pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, cu efecte vizibile imediat.
Ca alternativa la folosirea pompei de joasa presiune este utilizarea atomizorului cu motor termic ce pulverizeaza lichidul cu putere mai mare, patrunzand in toate spatiile in care pot exista focare (in spatele conductelor, in gurile de aerisire, in locurile greu accesibile, in boxele care nu sunt deschise).


Pentru cea de-a doua etapa se foloseste pompa de joasa presiune/atomizorul, pulverizandu-se insecticid lichid de remanenta.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!

Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.


Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie, respectarea termenului intre cele doua etape, respectiv 18-max 21 zile si respectarea eventualelor mentiuni trecute pe procesul verbal de catre opratorii DDD. 

Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de comanda, proces verbal de executie, factura) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

Tarife operatiuni dezinsectie subsoluri de bloc, spatii comune si ghene de gunoi valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:


Tarifele CONTIN TVA!

Tarifele sunt valabile pentru o scara de bloc.
Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!
Preturile nu sunt negociabile.

ATENTIE: Nu efectuam servicii de dezinsectie in subsoluri inundate!

Sfaturi utile:

- Inainte de interventie: se deschid boxele de la subsol, se creaza spatiu pentru inlesnirea patrunderii operatorilor DDD;
- Se recomanda executarea operatiunilor de dezinsectie asupra tuturor scarilor comunicante ale unui bloc, pentru a preintampina migrarea insectelor vizate catre scarile netratate. 
- Dupa interventie: NU se intra in subsol timp de minim 120 min, NU se spala pe jos minim 6 ore de la interventie (noi recomandam sa spalati a doua zi), se aeriseste timp de aproximativ 2 ore;
- Recomandati proprietarilor sa execute lucrari de dezinsectie in acelasi timp cu lucrarea de la subsol pentru a preintampina migratia gandacilor in locuinte.

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert DDD!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE