Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Cum scapam de gandacii negri din Case si Vile

Dezinsectie case/vile – Combaterea gandacului negru in locuinte la nivelul solului.


Interventia pentru combaterea gandacului negru (de canalizare, gandacul de apa) se desfasoara in doua etape, la un interval de 7-10 zile.

In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul pompei de joasa presiune : se va pulveriza substanta pe pardoseli, in dulapurile din bucatarie (daca va fi cazul) si in locurile in care exista focare de gandaci (peste tot).
Trebuie intervenit in toata locuinta pentru siguranta interventiei deoarece gandacii pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, avand efecte vizibile imediat.

Ca alternativa la folosirea pompei de joasa presiune este utilizarea nebulizatorului care produce asa numita „ceata rece”. Acesta este un aparat ULV ce pulverizeaza lichidul insecticid in particule de circa 5-10 microni/particula. Particulele intra in cele mai mici spatii in care pot exista focare si le elimina complet. 
Pentru cea de-a doua etapa se utilizeaza acelasi procedeu, cu mentiunea ca se va pulveriza insecticid lichid de remanenta.
Este bine de stiut ca substantele de soc (care au efect imediat) au un miros neplacut, iar cele de remanenta sunt inodore/au miros placut.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalele de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

GARANTIE DE 300%:

         – GARANTIE 100%- operatorii nostrii sunt OBLIGATI sa desigileze substantele si sa prepare dilutia pentru substanta de lucru in fata dumneavoastra. In cazul in care nu se intampla acest lucru INTERVENTIA SE VA EFECTUA GRATUIT!

         – GARANTIE 200%- toate operatiunile de dezinsectie sunt garantate 30 de zile, dupa cea de a doua etapa, NUMAI daca se respecta termenul de 18-21 de zile intre cele doua prestari de servicii. Exemplu: „in cazul in care dupa ce s-a efectuat etapa 2 de dezinsectie, in decursul a 30 de zile, inca va mai apar insecte o echipa DDD va veni la dumneavoastra si va interveni cu TITLU GRATUIT!”

          – GARANTIE 300%- daca totusi dupa 30 de zile, inca mai constatati prezenta insectelor, va restituim integral contravaloarea interventiei, astfel incat sa va puteti adresa oricarui alt prestator ales de dumneavoastra. 

Sfaturi utile:

– Inainte de interventie: se scot vasele din dulapurile de bucatarie, se elibereaza debaralele si se ridica covoarele de pe pardoseala;
– Dupa interventie: NU se intra in locuinta timp de minim 60 min, NU se spala pardoseala minim 6 ore (noi recomandam sa spalati a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;
– Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;
– Recomandam sa aerisiti locuinta cat mai des pentru a impiedica aparitia umezelii, factorul principal al dezvoltarii focarelor de gandaci negri;
– Pentru eficienta sporita va recomandam sa efectuati dezinsectia la subsolul casei si la exterior (in jurul casei si in canalizare);

Contactati Compania DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie – vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.