Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Dezinsectia la subsolul blocului contra gandacilor negri de canalizare

Dezinsectie subsoluri de bloc contra gandcilor de canalizare | Combatere gandaci de canalizare | Pret dezinsectie gandaci canalizare.

Interventia pentru combaterea gandacului negru (de canalizare, gandacul de apa) se desfasoara in doua etape, la un interval de 7-10 zile.

In prima etapa, operatiunea se va efectua cu ajutorul pompei de joasa presiune, pulverizandu-se substanta pe pardoseala, in gurile de aerisire, in boxele de la subsol (peste tot). Trebuie intervenit in tot subsolul pentru siguranta interventiei deoarece gandacii pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, avand efecte vizibile imediat.
Ca alternativa la folosirea pompei de joasa presiune este utilizarea atomizorului cu motor termic, care pulverizeaza lichidul cu putere mai mare, acesta patrunzand in toate spatiile in care pot exista focare (in spatele conductelor, in gurile de aerisire, in locurile greu accesibile, in boxele care nu sunt deschise).
Pentru cea de-a doua etapa se utilizeaza acelasi procedeu, cu mentiunea ca se va pulveriza insecticid lichid de remanenta.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.
Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

Sfaturi utile:


– Inainte de interventie: se deschid boxele de la subsol, se creeaza spatiu pentru inlesnirea patrunderii operatorilor DDD;
– Dupa interventie: NU se intra in subsol timp de minim 60 min, NU se spala minim 6 ore de la interventie (noi recomandam sa spalati a doua zi), se aeriseste timp de aproximativ 2 ore;
– Recomandati proprietarilor sa execute lucrari de dezinsectie in acelasi timp cu lucrarea de la subsol pentru a preintampina migratia gandacilor in locuinte.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.