Combaterea puricilor in apartamente si garsoniere


Combaterea puricilor in apartamente si garsoniere

Dezinsectie apartamente si garsoniere - Combaterea puricilor

Interventia pentru combaterea puricelui se desfasoara in doua etape la un interval de 14-18 zile. In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul nebulizatorului care produce asa numita \"ceata rece\". Acesta este un aparat ULV care pulverizeaza lichidul insecticid in particule de circa 5-10 microni/particula. Cu acest aparat se va nebuliza substanta in toata lociunta, interventia cu pompa de joasa presiune fiind ineficienta, deoarece puricele nefiind tarator va putea sa evite zonele in care s-a pulverizat insecticidul cu pompa.
Trebuie intervenit in tot apartamentul pentru siguranta interventiei, tratarea doar a zonelor unde s-a semnalat prezenta puricilor nefiind eficienta, deoarece acestia pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, efectele acestuie sunt vizibile imediat.
Pentru cea de-a doua etapa se utilizeaza acelasi procedeu, cu mentiunea ca se va pulveriza insecticid lichid de remanenta.
Este bine de stiut ca substantele de soc (care au efect imediat) au un miros neplacut, iar cele de remanenta sunt inodore sau au miros placut.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalele de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele pot fi utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie si deparazitarea animalelor de companie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!


Tarife operatiuni dezinsectie apartamente si/sau garsoniere valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:

Tip Locuinta Periodicitate Tarif/etapa dezinsectie cu produse Bayer Tarif/etapa dezinsectie cu produse de la alti producatori*
Garsoniera 10-14 zile 300 lei 275 lei
Apart 2 cam 10-14 zile 330 lei 300 lei
Apart 3 cam 10-14 zile 350 lei 330 lei
Apart 4 cam 10-14 zile 380 lei 350 lei
Casa/Vila pana in 250mp 10-14 zile 380 lei 350 lei
Casa/Vila 251mp-400mp 10-14 zile 500 lei 450 lei

* Alti producatori pot fi:INDIA, PELGAR, etc

Tariful CONTINE TVA!

GARANTIE DE 300%:

        - GARANTIE 100%- operatorii nostrii sunt OBLIGATI sa desigileze substantele si sa prepare dilutia pentru substanta de lucru in fata dumneavoastra. In cazul in care nu se intampla acest lucru INTERVENTIA SE VA EFECTUA GRATUIT!

        - GARANTIE 200%- toate operatiunile de dezinsectie sunt garantate 30 de zile, dupa cea de a doua etapa, NUMAI daca se respecta termenul de 18-21 de zile intre cele doua prestari de servicii. Exemplu: "in cazul in care dupa ce s-a efectuat etapa 2 de dezinsectie, in decursul a 30 de zile, inca va mai apar insecte o echipa DDD va veni la dumneavoastra si va interveni cu TITLU GRATUIT!"

    - GARANTIE 300%- daca totusi dupa 30 de zile, inca mai constatati prezenta insectelor, va restituim integral contravaloarea interventiei, astfel incat sa va puteti adresa oricarui alt prestator ales de dumneavoastra. 

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!
Preturile nu sunt negociabile.

Sfaturi utile:
- Inainte de interventie se recomanda contactarea unui medic veterinar in vederea realizarii deparazitarii animalelor de companie, daca exista in locuinta sau in curte (fara deparazitarea prealabila a animalelor de companie nu veti putea beneficia de garantie pentru serviciile de dezinsectie efectuate de Compania DDD)
- Dupa interventie: NU se intra in locuinta timp de 60 min, NU se spala pardoseala 6 ore (noi recomandam sa spalati a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;
- Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE