Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Combaterea puricilor la subsolul blocului | Dezinsectie Purici | Otrava purici

Dezinsectie subsol de bloc | Combaterea puricilor | Otrava purici | Dezinsectie purici.

Interventia pentru combaterea puricelui se desfasoara in doua etape la un interval de 14-18 zile. In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul atomizorului care pulverizeaza lichidul cu putere, acesta patrunzand in toate spatiile inaccesibile patrunderii cu pompa de joasa presiune.Trebuie intervenit in tot subsolul si la ghene pentru siguranta interventiei, tratarea doar a zonelor unde s-a semnalat prezenta puricilor nefiind eficienta, deoarece acestia pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, efectele acestuie sunt vizibile imediat.

Pentru cea de-a doua etapa se utilizeaza acelasi procedeu, cu mentiunea ca se va pulveriza insecticid lichid de remanenta.
Va recomandam sa blocati toate gurile de aerisire cu grilaje metalice dupa ce in prealabil ati evacuat toate pisicile care sunt la subsol. Daca in subsol nu exista pisici, va recomandam sa executati si lucrari de deratizare, deoarece sursa focarului de purici este cu siguranta prezenta rozatoarelor la subsol.

Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele pot fi utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

Sfaturi utile:

– Asigurat-va ca la subsol nu exista pisici sau rozatoare;
– Asigurati-va ca se vor deschide cat mai multe boxe in timpul interventiei, pentru ca operatorii DDD sa beneficieze de acces in cat mai multe spatii;
– Nu intrati in subsol minim 60 de minute dupa efectuarea lucrarilor de dezinsectie;
– Nu spalati pe jos minim 6 ore de la interventie (recomandarea noastra este sa spalati a doua zi daca este necesar)

Contactati Compania DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie – vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.