Dezinsectie purici Case & Vile | Combatere purici | Otrava purici


Dezinsectie purici Case & Vile | Combatere purici | Otrava purici

Dezinsectie case/vile - Combaterea puricilor

Interventia pentru combaterea puricelui se desfasoara in doua etape, la un interval de 14-18 zile. In prima etapa operatiunea se va efectua cu ajutorul nebulizatorului care produce asa numita "ceata rece". Acesta este un aparat ULV care pulverizeaza lichidul insecticid in particule de circa 5-10 microni/particula. Cu acest aparat se va nebuliza substanta in toata locuinta, interventia cu pompa de joasa presiune fiind ineficienta, deoarece puricele nefiind tarator va putea sa evite zonele in care s-a pulverizat insecticidul cu pompa.

Trebuie intervenit in tot apartamentul pentru siguranta interventiei deoarece puricii pot migra cu usurinta din zonele tratate in zonele netratate. Insecticidul lichid folosit in prima etapa este unul de soc, cu efecte vizibile imediat.
Pentru cea de-a doua etapa se utilizeaza acelasi procedeu, cu mentiunea ca se va actiona asupra oualor depuse pana la momentul primei interventii.


Va recomandam sa efectuati dezinsectia pentru purici si la exterior pentru a spori eficienta interventiei. Interventia se va efectua cu atomizorul cu motor termic.
Este bine de stiut ca substantele de soc (care au efect imediat) au un miros neplacut.
Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalele de companie) dupa uscare!
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie de 30 de zile de la efectuarea celei de-a doua interventii, conditia de mentinere a garantiei este pastrarea igienei in locatie si deparazitarea animalelor de companie.
Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!


Tarife operatiuni dezinsectie apartamente si/sau garsoniere, valabile in Bucuresti si zonele limitrofe:
- Nebulizator cu insecticid lichid: de la 180 lei /trecere(interior)
- Atomizorul cu insecticid lichid: de la 180 lei /trecere(exterior)

Serviciile se achita in momentul efectuarii, NU in avans!
Preturile nu sunt negociabile.

Sfaturi utile:
- Inainte de interventie se recomanda contactarea unui medic veterinar in vederea realizarii deparazitarii animalelor de companie, daca exista in locuinta sau in curte (fara deparazitarea prealabila a animalelor de companie nu veti putea beneficia de garantie pentru serviciile de dezinsectie efectuate de Compania DDD)
- Dupa interventie: NU se intra in locuinta timp de minim 60 min, NU se spala pardoseala minim 6 ore (noi recomandam sa spalati a doua zi), se deschid geamurile pentru aerisire timp de aproximativ 2 ore;
- Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie, substantele utilizate fiind daunatoare pestilor;

Contactati Compania DDD - experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie - pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati si programati o inspectie - vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

 

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE