Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti
Pentru spatiile deschise (curti, gardini) operatiunea de deratizare se desfasoara in principal intr-o singura etapa. Se amplaseaza statiile de intoxicare, care constau intr-un sistem tip „bariera” pe perimetrul suprafetei unde urmeaza tratarea impotriva soarecilor si in jurul cladirilor (daca exista in locatie) dupa care se vor alimenta cu substante raticide sub forma de pasta, de granule sau de cuburi parafinate.
Este foarte important de stiut ca efectul substantelor raticide nu este imediat, acesta actioneaza dupa aproximativ 3-7 zile, timp in care toti membrii familiei de rozatoare se alimenteaza cu substanta raticida atractanta. Motivul pentru care raticidul isi face efectul abia dupa o perioada, si nu imediat de la ingerare, este acela ca membrii grupului de rozatoare (soarecii) asteapta sa observe daca primul exemplar trimis sa testeze noul loc de alimentare cu hrana, in general cel mai batran sau cel mai bolnav dintre ei, moare si abia apoi merg si ceilalti sa se hraneasca.
La interior deratizarea se executa cu ajutorul capcanelor din carton sau plastic cu adeziv dar si amplasarea de statii de intoxicare, similar cu metoda de exterior, cu precizarea ca nu se va mai crea o bariera, ci se vor amplasa in locurile unde este posibila circularea rozatoarelor in drumul lor intre cuib si sursa de hrana si chiar in apropiere de acestea.
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.
Compania DDD ofera garantie pentru toate lucrarile pe care le executa!
Foarte important: Dupa ce sunt infestate, pana mor, in general rozatoarele se retrag de unde au venit. Ies afara din casa dumneavoastra! Cele care nu reusesc sa iasa din casa si mor in spatele peretilor de rigips sau in tavane, datorita substantei raticide profesionale pe care o foloseste compania noastra, NU se vor descompune lent (vor emana acel miros neplacut), ci se vor deshidrata si se vor usca rapid. Practic, se mumifica.
– Evitati contactul cu substantele raticide din 2 motive: a) daca rozatoarele simt miros strain (de om) asupra raticidelor, nu se vor mai alimenta din acel loc si b) substantele utilizate sunt toxice pentru om si alte fiinte cu sange cald;
– NU permiteti animalelor de companie sa se joace cu statiile de intoxicare sau cu capcanele cu adeziv deoarece acestea se pot deteriora si animalele ar avea acces la substantele toxice.
Obtineti o estimare gratuita
Am o firma si vreau sa stiu cat ma costa contractul obligatoriu cu Compania DDD.
Ce dăunători bat la ușa ta?
Este casa ta o atractie pentru dăunători?
Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.