Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Deratizarea sobolanilor | Metode si preturi combatere rozatoare, otrava sobolani, capcane sobolani

DERATIZAREA SOBOLANILOR | METODE SI TARIFE DE COMBATERE A SOBOLANILOR | OTRAVA SOBOLANI | Capcane sobolani

Pentru spatiile deschise (curti, gardini) operatiunea de deratizare se desfasoara in principal in doua etape. In prima etapa se amplaseaza statiile de intoxicare, care consta intr-un sistem tip „bariera” pe perimetrul suprafetei unde urmeaza tratarea impotriva rozatoarelor si in jurul cladirilor (daca exista in locatie) dupa care se vor alimenta cu substante raticide sub forma de pasta, de granule sau de cuburi parafinate.
Este foarte important de stiut ca efectul substantelor nu este imediat, acesta actioneaza dupa aproximativ 7 zile, timp in care toti membrii familiei de rozatoare se alimenteaza cu substanta raticida atractanta. Motivul pentru care raticidul isi face efectul abia dupa o perioada este acela ca membrii grupului de rozatoare asteapta sa observe daca primul exemplar trimis sa testeze noul loc de alimentare cu hrana (de obiciei cel mai batran, cel mai bolnav) moare si abia apoi merg si restul sa se hraneasca.
In cea de-a doua etapa, la un interval de aproximativ 7 – 10 zile, se vor realimenta statiile existente si se vor inlocui cele deteriorate de rozatoare.
La interior deratizarea se executa cu ajutorul capcanelor din carton sau plastic cu adeziv dar si prin aceeasi metoda utilizata la exterior, cu precizarea ca nu se va mai crea acea bariera, ci se vor amplasa in locurile pe unde este posibila circularea rozatoarelor intre cuib si sursa de hrana si chiar in apropiere de acestea.
Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.
Compania DDD ofera garantie pentru toate lucrarile pe care le executa!

Sfaturi utile:

– Evitati contactul cu substantele raticide din 2 motive: a) daca rozatoarele simt miros strain (de om) asupra raticidelor, nu se vor mai alimenta din acel loc si b) substantele utilizate sunt toxice pentru om si alte fiinte cu sange cald;
– Nu permiteti animalelor de companie sa se joace cu statiile de intoxicare sau cu capcanele cu adeziv, deoarece acestea se pot deteriora si animalele ar avea acces la substantele toxice.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.