Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Combaterea Viespilor | Cum scapam de viespi

Cum scapam de viespi | Otrava Viespi | Distrugere viespi | Substante contra viespilor | Combaterea viespilor

Cum eliminam viespile

Combaterea viespilor nu este doar un eveniment. Este o intreaga procedura ce este atent urmata de profesionistii din acest domeniu.

In incercarea de a inlatura un cuib de viespi, sau de a le distruge cu diferite spray-uri, gaze sau diverse variante casnice va puteti rani grav, iar rezultatele finale sa nu fie chiar cele pe care vi le-ati dorit. Tocmai de aceea recomandam ca aceasta procedura de combatere a viespilor sa fie realizata de echipe profesioniste. Profesionistii nostri sunt dotati cu aparatura speciala de pulverizare la mare distanta, costume speciale de protectie, substante contra viespilor profesionale ce asigura rezultate pozitive in lupta cu viespile imediat.

Viespile sunt cel mai adesea intalnite la acoperisurile caselor, unde reusesc sa isi faca cuiburi. Exista totusi multe situatii cand acestea reusesc chiar sa intre si in casele oamenilor. Combaterea viespilor se realizeaza cu ajutorul pulverizatoarelor de mare presiune, atomizoare de spate, sau dupa caz atomizoare de mare presiune 80 de bari, pentru a putea pulveriza de la mare distanta substanta insecticida. In situatiile in care viespile au reusit sa intre in casele oamenilor, la interior dezinsectia viespilor se realizeaza cu nebulizatore ULV cu ajutorul carora reusim sa imprastiem substanta insecticida in absolut toate spatiile, astfel incat toate zonele din interiorul caselor raman tratate cotra acestor insecte! Se trateaza atat zonele infestate cat si restul casei, substanta insecticida folosita in procedura de exterminare a viespilor se caracterizeaza atat prin efectul de soc, cat si un foarte bun efect de remanenta. Recomandarea noastra este sa fie indepartate cuiburile viespilor, ele ramanand infestate cu substanta insecticida cu efect de remanenta, iar viespile ce nu au fost in locatie la momentul interventiei, cand se reintorc si se aseaza pe zonele tratate sa fie infestate si ele.

Procedura de dezinsectie contra viespilor se realizeza in doua etape,  la un interval de 7 – 10 zile. In cadrul primei etape se vor elimina viespile ce se vor regasi in locatie la momentul interventiei, folosind un insecticid de soc, urmand ca peste 7-10 zile, in cadrul celei de-a doua etape sa se folosi o alta substanta ce se caracterizeaza printr-o remanenta indelungata, asigurandu-ne astfel de faptul ca rezultatele se vor mentine pe o perioada cat mai indelungata!

 

Contravaloarea etapelor se va achita la momentul prestarii serviciilor. NU percepem bani in avans!

Dupa a doua trecere se va emite si un certificat de garantie pentru lucrarile executate, ce va asigura ca minim 60 de zile nu veti mai avea probleme cu viespile!

Daunatorii nu dorm niciodata! Nici specialistii Companiei DDD! Daca daunatorii se reintorc, ne reintoarcem si noi! GRATUIT!

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.