Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Greierii de Pestera

Greierii de pestera – mai sunt cunoscuti si sub numele de greieri camila si greieri paianjen si apartin  Familiei Rhaphidophoridae.
Dupa cum sugereaza si numele lor, acesti greieri sunt de obicei gasiti în pesteri, desi unele specii locuiesc în zonele reci si umede, cum ar fi zonele de sub bustenii putrezi, frunze si pietre umede. Altii necesita medii extrem de specializate.

Greierii de pestera „Calca Nisip ” se gasesc numai în dune de nisip, unde se ingroapa ziua si sunt activ pe timpul noptii.
Acesti greieri de pestera sunt slabi în comparatie cu alte specii si sunt echipati cu tepi puternici pe picioarele din spate pentru a putea sapa.
Greierii de pestera au aripi de culoare maron si trupurile lor, fara picioare, pot masura pâna la 5 cm în lungime, la unele specii.
Ei au picioarele din spate mari si un set de antene lungi, care servesc drept ghizi prin mediile lor întunecate. Membrele lungi ale greierilor de pestera le permit sa sara cat mai sus si repede în înaltime.

Corpurile acestor greieri sunt îndoite înainte si par ca si cum ar proveni din spate.
Multe specii de greieri de pestera traiesc fara surse de alimentare suficiente.
Unele specii de greieri de pestera au fost cunoscute din cauza daunelor provocate articolelor vestimentare si perdelelor atunci când invadeaza casele.
Greierii de pestera pot patrunde în interior atunci când mediul lor devine prea cald si uscat.
Ei nu sunt de obicei capabili sa se reproduca în afara habitatelor lor si rareori gasesc locuri de interior care sunt întunecate si suficient de umede care sa li se potriveasca.

Cu toate acestea, inainte ca o infestare cu greieri de pestera sa devine o problema pentru casa , este important sa localizati si sa eliminati toate conditiile de crestere posibile.
Mormanele de lemn umed sau frunzele din jurul casei ar trebui sa fie eliminate.
Subsolul sau spatiile inguste ar trebui sa fie pastrate ventilate si uscate, pentru ca aceste conditii sa se dovedeasca de nelocuit pentru populatiile greierilor de pestera.
Ramele orificiilor de ventilatie ale spatiilor inchise si ferestrele de la subsol pot ajuta pentru a mentine acesti greieri afara.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.