Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Compania DDD – Transparenta Totala

Din dorinta de a avea o cat mai buna relatie cu clientii nostri am dezvoltat o sectiune in interiorul site-ului dedicata in exclusivitate dumneavoastra. In cadrul acestei sectiuni, prin intermediul unui cont securizat cu parola, veti avea acces la o baza de date personala in care veti gasi toate detaliile legate de contractul de prestari de servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare pe care dumneavoastra il aveti cu Compania DDD, in cazul persoanelor juridice iar pentru persoanele fizice se poate verifica istoricul colaborarii cu Compania noastra, procese verbale, facturi, substante folosite in prestarea serviciilor comandate si garantii.


Puteti descarca din aceasta sectiune planul de tratament personalizat intocmit de specialistii nostri dupa ce au luat act de situatia infestarii cu daunatori din locatia dumneavoastra, precum si toate procesele verbale de executie a lucrarilor si toate facturile emise de Compania DDD pe toata perioada desfasurarii colaborarii.


Pentru o transparenta totala in relatia pe care o construim cu dumneavoastra, toate documentele vor fi urcate pe site in ziua urmatoare efectuarii lucrarilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, pentru a putea beneficia de ele in cel mai scurt timp posibil.
Totodata, in interiorul site-ului veti gasi si o sectiune securizata prin MOBILPAY pentru plati „direct pe site”, unde veti putea achita facturile emise pentru serviciile DDD.

Putem spune, fara falsa modestie, ca suntem singura firma de dezinsectie, dezinfectie si deratizare din Romania ce pune la dispozitia clientilor sai acest serviciu!


De asemenea, Compania DDD pune la dispozitia dumneavoastra un dispecerat de comenzi si sesizari.
Apeland numarul cu tarif normal 021.9662 de pe orice telefon, mobil sau fix, impreuna cu colegii nostri de la call center veti putea fixa o programare pentru efectuarea lucrarilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare sau veti putea inregistra o sesizare legata de serviciile prestate de operatorii nostri.
Prin serviciile pe care le oferim, ne dorim sa avem o relatie cat mai stransa cu dumneavoastra pentru a avea o colaborare benefica pentru ambele parti.


Suntem dispusi sa acceptam orice propunere viabila, venita din partea dumneavoastra, pentru a colabora cat mai eficient!

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.