Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

DERATIZARE

DERATIZARE – FIRMA DE DERATIZARE – SERVICII DE DERATIZARE

CE ESTE DERATIZAREA?

DERATIZAREA este procedeul de combatere a rozatoarelor. O firma specializata si autorizata in prestarea serviciilor de deratizare, de combatere a rozatoarelor, are la dispozitie o gama larga de metode de lupta impotriva acestora, de la variantele ecologice la cele chimice. O firma de deratizare ca si COMPANIA DDD dispune de cele mai noi metode, tehnologii si aparate de combatere a rozatoarelor.

ATENTIE: DERATIZAREA nu este doar o operatiune, este un amplu procedeu ce are la baza intotdeauna metode atat de combatere, dar mai ales, metode de preventie, astfel incat locatia dumneavoastra sa nu ajunga, sau dupa caz, sa nu MAI ajunga sa aiba nevoie de interventii de deratizare cu titlu curativ!

Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea bolilor transmise de rozatoare catre om sau animale de companie, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Deratizarea se poate realiza de catre o firma DDD autorizata prin urmatoarele metode: chimic sau ecologic.

Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii nostri, dupa o inspectie temeinica a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare, tipul de rozatoare (soareci, sobolani, cartite)

Deratizarea ecologica realizata de o firma de deratizare autorizata se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

O firma de deratizare autorizata, cu experienta, va folosi intotdeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata in vederea comercializarii lor la „liber” .  Pentru a putea comercializa si folosi substantele profesionale, o firma de deratizare trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare atat firmei, cat si personalului care efectueaza interventiile! 

Frecventa lucrarilor de DERATIZARE este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:

– Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de deratizare se vor presta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni;

– Pentru restul activitatilor, prestarea serviciilor de deratizare se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la sase luni de zile!

Tariful operatiunilor de deratizare:

Costul serviciilor de DERATIZARE este determinat de mai multi factori: grad de infestare, suprafata spatiului tratat, tipul daunatorilor, frecventa interventiilor. Inca de la inceput ne dorim ca in relatia cu clientii nostri sa primeze calitatea serviciilor prestate. Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: Pentru toate serviciile prestate de operatorii nostrii se ofera GARANTIE!

Va evidentiem mai jos cateva tipuri de deratizare, in functie de destinatia spatiului vizat si de tipul daunatorului:
Va rugam dati click pe ce anume va intereseaza pentru mai multe detalii!

Pentru a putea afla preturile, tarifele pentru prestarea serviciilor DDD (dezinsectie, dezinfectie, deratizare) pentru persoane juridice click aici!

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.