Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

DEZINFECTIE

DEZINFECTIA – FIRMA DEZINFECTIE – SERVICII DEZINFECTIE

 De ce DEZINFECTIE? Ce este DEZINFECTIA? Cum si cu ce se realizeaza DEZINFECTIA? Cat costa DEZINFECTIA? Cand se realizeaza DEZINFECTIA?

„Dezinfectia” este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile.

Cum si cu ce se realizeaza DEZINFECTIA?

„Dezinfectia” realizata de firma noastra are caracter profesional. Dezinfectia se realizeaza prin pulverizarea, nebulizarea sau, dupa caz, termonebulizarea produselor dezinfectante asupra spatiilor vizate. Specialistii nostri vor alege impreuna cu dumneavoastra varianta prin care se va realiza procedura de dezinfectie in functie de natura spatiului, destinatia acestuia si vectorul vizat! Toate produsele utilizate de COMPANIA DDD sunt avizate de Ministerul Sanatatii, au un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni si au actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida.

DEZINFECTIA se realizeaza prin:

– pulverizare cu ajutorul pompelor de joasa presiune (vermorele) sau pompelor de mare presiune (atomizoare), iar la aplicare se obtine o singura picatura cu dimensiunea de 300 µ diametru;

– nebulizare cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) – generatoare de „ceata rece”, la aplicare se obtin 1000 picaturi de 30 µ diametru;

– termonebulizare cu ajutorul foggerelor – generatoare de „ceata calda”, la aplicare se obtin 1.000.000 picaturi de 3 µ diametru.

Cand se realizeaza DEZINFECTIA?

Conform prevederilor legale in vigoare DEZINFECTIA trebuie realizata dupa cum urmeaza:

– in unitatile de alimentatie publica: ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de o data pe luna;

– in celelalte segmente de activitate: ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de o data la trei luni.

Unitatile medicale au alt regim, aici impunandu-se dupa caz, in functie de destinatia spatiului respectiv (sala de operatie, salon de bolnavi, etc) alte prevederi interne de combatere a factorilor infectiosi!

Cat costa DEZINFECTIA?

Costul operatiunilor de dezinfectie este stabilit in functie de destinatia spatiului ce urmeza a fi tratat, de tipul agentului patogen ce trebuie combatut sau dupa caz, de prevenit, de periodicitatea interventiilor. In orice caz, COMPANIA DDD face eforturi continue pentru a mentine standardul calitatii conforme la tarife cat mai accesibile. GARANTAM cel mai bun raport calitate / pret al SERVICIILOR DE DEZINFECTIE prestate.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.