DEZINSECTIE


DEZINSECTIE

DEZINSECTIE - FIRMA DE DEZINSECTIE - SERVICII DE DEZINSECTIE

Ce este DEZINSECTIA? Cum si cu ce se realizeaza DEZINSECTIA? Care este frecventa lucrarilor de DEZINSECTIE? Cat costa DEZINSECTIA?

Dezinsectia reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a artropodelor si insectelor, atat taratoare, cat si zburatoare (toate acestea sunt numite vectori) prin metode mecanice, fizice, biologice sau chimice.

Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni catre om, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsectia se poate realiza de catre o firma DDD autorizata prin urmatoarele metode:  chimic sau ecologic.

Dezinsectia chimica se realizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de "ceata rece"), termonebulizatoarelor (generatoare de "ceata calda") cu ajutorul carora se pulverizeaza substanta insecticida. Toate substantele insecticidele folosite de Compania DDD sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fac parte din grupele de toxicitate III si IV, ceea ce inseamna ca dupa aplicare, odata uscate, NU DAUNEAZA sub nici o forma vietatilor cu sange cald (oameni, animale de companie, etc). Totodata, dezinsectia chimica se mai poate realiza si cu ajutorul gelurilor insecticide.


Dezinsectia ecologica realizata de o firma DDD autorizata se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

O firma de dezinsectie autorizata, cu experienta, va folosi intotdeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata in vederea comercializarii lor la "liber" . Pentru a putea comercializa si folosi substantele profesionale, o firma de dezinsectie trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare atat firmei, cat si personalului care efectueaza interventiile! 

Frecventa lucrarilor de DEZINSECTIE este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:

- Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de dezinsectie se vor presta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data pe luna;

- Pentru restul activitatilor, prestarea serviciilor de dezinsectie se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni de zile!

 

Tariful operatiunilor de dezinsectie:

Costul serviciilor de DEZINSECTIE este determinat de mai multi factori: grad de infestare, suprafata spatiului tratat, tipul de insecta, frecventa interventiilor. Inca de la inceput ne dorim ca in relatia cu clientii nostri sa primeze calitatea serviciilor prestate. Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: Pentru toate serviciile prestate de operatorii nostrii se ofera GARANTIE!

Va evidentiem mai jos cateva tipuri de dezinsectii, in functie de destinatia spatiului vizat si de tipul daunatorului:
Va rugam dati click pe ce anume va intereseaza pentru mai multe detalii!


Dezinsectie Persoane Juridice

Dezinsectie Gandaci de bucatarie

Dezinsectie Asociatii de Proprietari

Dezinsectie Gandaci Negri de Canalizare

Dezinsectie Birouri

Dezinsectie Viespi

Dezinsectie Hoteluri

Dezinsectie Plosnite de Pat

Dezinsectie Institutii Publice de Stat

Dezinsectie Purici

Dezinsectie Magazine si Centre Comerciale

Dezinsectie Furnici

Dezinsectie Restaurante si Unitati de Alimentatie Publica

Dezinsectie Capuse

Dezinsectie Spitale

Dezinsectie Molii

Dezinsectie Scoli si Gradinite

Dezinsectie Muste

Dezinsectie Gandaci Urat Mirositori

Dezinsectie Tantari

Dezinsectie Apartamente

 

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662

 

Pentru a putea afla preturile, tarifele pentru prestarea serviciilor DDD (dezinsectie, dezinfectie, deratizare) pentru persoane juridice click aici!


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE