COMBATERE SERPI | CUM SCAPAM DE SERPI


COMBATERE SERPI | CUM SCAPAM DE SERPI

 

Combaterea serpilor

Sarpele face parte din clasa reptilelor fara picioare. Toti serpii sunt carnivori, iar unii dintre ei sunt si veninosi.

Serpii sunt reptile care au tot corpul acoperit cu solzi duri si au ca principala caracteristica mobilitatea unica a oaselor faciale, forma lunga a corpului si lipsa membrelor. Articulatiile maxilarelor au un ligament extrem de elastic, ceea ce le confera o mobilitate extraordinara. Astfel se explica de ce sarpele poate deschide gura extrem de larg, reusind sa înghita o prada mult mai mare decât propriul sau cap. Dintii nu sunt utili pentru a mesteca, acestia fiind folositi doar pentru a musca si a fixa hrana. Sarpele inghite hrana intreaga si o digera. Exista aproximativ 3000 de specii de serpi, majoritatea fiind neveninosi.

Serpii se intalnesc in orice mediu, mai putin cel polar.

In Romania, cele mai multe specii de serpi traiesc pe pamant sau in apa dar exista si specii care traiesc in copaci.  Spre deosebire de multe alte animale terestre, care produc caldura vitala a corpului din energia pe care si-o iau din alimente, reptilele nu îsi pot genera propria caldura corporala. Ele sunt animale care se bazeaza pe caldura mediului înconjurator pentru a-si mentine temperatura corpului la parametri constanti.

Serpii au vazul foarte bine dezvoltat ceea ce le ofera posibilitatea de a vizualiza caldura corpului. In schimb, nu au auz, doar simt vibratii cu ajutorul limbii.

Metode de combatere a serpilor

Serpii se indeparteaza prin aplicarea unor substante repelente in zonele din care doriti sa ii indepartati.

Va recomandam sa apelati la un expert pentru a va indica un plan de aplicare a substantelor si pentru a le aplica. Aplicarea incorecta a substantelor se poate dovedi a fi ineficienta.

Tarife / Preturi pentru combaterea serpilor

Preturile pentru combatrea serpilor pornesc de la 300 lei / interventie, in functie de suprafata pe care doriti sa o protejati.

 

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtine o estimare gratuita - 021.9662

DERATIZARE  DEZINSECTIE    DEZINFECTIE