Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

COMBATEREA MOLIILOR | CUM SCAPAM DE MOLII

Cum arata moliile | Unde apar moliile | Cum combatem moliile | Cat costa dezinsectia de molii

Cum arata moliile?

Molia este o insecta inrudita cu fluturii, ambele facand parte din ordinul Lepidoptera. In lume exista aproximativ 160.000 de specii de molii. Majoritatea moliilor sunt nocturne dar exista si molii diurne. Moliile au doua perechi de aripi, divers colorate, de la gri pal la verde electric, in functie de specie.

Unde apar moliile?

In general, moliile traiesc in interior, in locuri in care pot gasi cu usurinta hrana. Moliile se pot hrani atat cu alimente cat si cu produse textile naturale (lana, bumbac, matase, blana).

La exterior, moliile se intalnesc in mare masura sub forma de larva (omida), ele fiind un important daunator pentru culturile agricole, omizile hranindu-se cu seva plantelor, distrugand frunzele.

Cum combatem moliile?

Exista doua metode de combatere a moliilor. Una este cea chimica, prin care se pulverizeaza substante insecticide cu ajutorul unui pulverizator ULV (ultra low volume). Particulele foarte mici de substanta generate de acest pulverizator patrund in cele mai ascunse spatii, acolo unde moliile depun de obicei ouale.

In cadrul tratamentului complet se vor efectua 2 interventii, la interval de 14 – 18 zile. La prima interventie se va actiona asupra insectelor adulte, urmand ca la a doua etapa sa se actioneze asupra insectelor care au eclozat din ouale depuse pana la prima interventie.

Cea de-a doua metoda este cea prin care se amplaseaza capcane adezive cu atractant in locurile unde se semnaleaza prezenta moliilor. Raza de actiune a acestor capcane este mult mai mica decat cea a substantelor insecticide.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.