Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Soareci

Soareci | Despre soareci | Otrava soareci

Deratizare Soareci | Tarife si Metode combatere soareci | Otrava soareci | Capcane soareci.

Pentru spatiile deschise (curti, gardini) operatiunea de deratizare se desfasoara in principal intr-o singura etapa. Se amplaseaza statiile de intoxicare, care sunt formate dintr-un sistem tip „bariera” pe perimetrul suprafetei unde urmeaza tratamentul impotriva soarecilor si in jurul cladirilor (daca exista in locatie) dupa care se vor alimenta cu substante raticide sub forma de pasta, de granule sau de cuburi parafinate.
Este foarte important de stiut ca efectul substantelor raticide nu este imediat, acesta actioneaza dupa aproximativ 3-7 zile, timp in care toti membrii familiei de rozatoare se alimenteaza cu substanta raticida atractanta. Motivul pentru care raticidul isi face efectul abia dupa o perioada, si nu imediat de la ingerare, este acela ca membrii grupului de rozatoare (soarecii) asteapta sa observe daca primul exemplar trimis sa testeze noul loc de alimentare cu hrana, in general cel mai batran sau cel mai bolnav dintre ei, moare si abia apoi merg si ceilalti sa se hraneasca.
La interior deratizarea se executa cu ajutorul capcanelor din carton/plastic cu adeziv dar si amplasarea de statii de intoxicare, similar cu metoda de exterior, cu precizarea ca nu se va mai crea o bariera, ci se vor amplasa in locurile unde exista posibilitatea de circulare a rozatoarelor in drumul lor intre cuib si sursa de hrana, chiar si in apropiere de acestea.
Substantele folosite sunt profesionale si NU pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

Compania DDD ofera garantie pentru toate lucrarile pe care le executa!

Foarte important: Dupa ce sunt infestate, pana mor, in general rozatoarele se retrag de unde au venit. Ies afara din casa dumneavoastra! Cele care nu reusesc sa iasa din casa si mor in spatele peretilor de rigips, sau in tavane, datorita substantei raticide profesionale pe care o foloseste compania noastra, NU se vor descompune lent emanand acel miros neplacut, ci se vor deshidrata, se vor usca rapid neavand timp sa emane acel miros neplacut specific. Practic, se mumifica.

Tarife percepute de Compania DDD pentru DERATIZARE Soareci:

– Apartamente si garsoniere – de la 180 lei
– Case si vile – de la 250 lei
– Curti si gradini – de la 300 lei
Tarifele variaza in functie de gradul de infestare si de suprafata tratata!

Sfaturi utile:

– Evitati contactul cu substantele raticide din 2 motive: a) daca rozatoarele simt miros strain (de om) asupra raticidelor, nu se vor mai alimenta din acel loc si b) substantele utilizate sunt toxice pentru om si alte fiinte cu sange cald;
– Nu permiteti animalelor de companie sa se joace cu statiile de intoxicare sau cu capcanele cu adeziv deoarece acestea se pot deteriora si animalele ar avea acces la substantele toxice.

 

Dupa oameni ca populatie, soarecii sunt pe locul 2 ca numar de exemplare, fiind in acelasi timp cele mai populare mamifere daunatoare din zonele urbane.Soarecii de casa sunt considerati daunatori periculosi si distructivi.  Infestarile ar trebui sa fie tratate rapid si sunt mai eficiente cu metodele profesionale de combatere a daunatorilor.

Deoarece acestia transporta si transmit virusuri, bacterii si alte boli, soarecii sunt considerati a fi daunatori suparatori.
Ei sunt de obicei responsabili, pentru deteriorarea bunurilor personale si se dovedesc a fi notorii pentru distrugerea culturilor.
Acesti daunatori sunt capabili sa provoce pierderi masive în întreprinderi agricole comerciale, deoarece hrana care a fost contaminata de soareci este improprie consumului.
Oamenii care consuma alimente contaminate pot contracta o serie de boli suportate de soareci, inclusiv salmoneloza. În mediile interne, contaminarea alimentelor poate fi mai putin evidenta si alimentele pot fi consumate în necunostinta.
Mestecatul constant al soarecilor provoaca, de asemenea, daune pentru cablurile electrice, îmbracaminte, carti si mobilier. Ei distrug cutiile de depozitare, liniile electrice si alte materiale în timp ce isi construiesc cuiburile.  Populatiile de soareci se pot extinde putand avea mai mult de 200 de exemplare in cateva luni.
Prezenta excrementelor soarecelui este un semn timpuriu si sigur de infestare. Aceste mici fecale negre sunt deosebit de periculoase si nu trebuie manipulate fara utilizarea manusilor si a unei masti de protectie. Cuiburile soarecelui pot fi gasite în case si infestarile devin evidente atunci când apar gauri în pereti si podele.
Zonele de cuibarit pot fi gasite în sertare, cutii de pantofi, cutii de depozitare, în dulapuri si alte zone care sunt rareori accesate.
Urmele soarecelui sunt uneori vizibile în zone cu praf sau noroi si gaurile din pereti confirma prezenta lor, precum si zonele lor de cuibarit. Proprietarii de case care se confrunta cu infestari pot auzi zgomote noaptea si pot simti un miros de urina în zonele cu ventilatie slaba.
Soarecii pot contamina suprafete si surse de alimentare în case.
Hantavirus este o amenintare deosebita asociata cu rozatoarele, in mod special cu soarecii cerb si soarecii de casa.
Virusul este contactat prin inhalarea de particule eliberate atunci când excrementele de soarece, urina si saliva sunt perturbate.

Contactati Compania DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere al daunatorilor
Sunati si programati o inspectie – vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.