Termeni si conditii

1. Aceptarea acestor termeni
Accesul dvs. si utilizarea acestui website www.0219662.ro se supune acestor Termeni si Conditii. Nu veti folosi acest website în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii Si Conditiile care urmeaza. Prin utilizarea website-ului acceptati termenii, conditiile si disclaimer-ele din aceasta pagina. Daca nu acceptati Termenii Si Conditiile atunci trebuie sa încetati utilizarea website-ului imediat.

2. Recomandari
Continutul acestui website nu poate fi considerat ca recomandare si nu ar trebui luat în considerare pentru luarea de decizii.

3. Modificari ale website-ului, software-ului si ale serviciilor
0219662.ro îsi rezerva dreptul de a:
• modifica sau sterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
• modifica, sterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promotie (inclusiv dar fara a se limita la orice preverderi, parti, licente, preturi) asa cum sunt promovate pe acest website în orice moment, fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
• modifica sau întrerupe orice oferta comerciala în orice moment cu anunt prealabil, iar dvs. acceptati faptul ca SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
• modifica aceasta întelegere în orice moment, iar continuarea utilizarii website-ului de catre dvs. dupa aceste schimbari se va supune acceptarii acestor modificari de catre dvs.
• pastra informatiile personale pentru utilizarea de catre terti, daca permiteti folosirea sistemului de cookies.

4. Linkuri catre website-urile tertilor
Website-ul poate include linkuri catre website-urile tertilor, care sunt controlate si conduse de altii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acelui website, iar dvs. luati la cunostinta acest fapt si sunteti constienti de faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

5. Copyright
Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale din acest website si din materialele din acesta sau accesibile prin acesta apartin SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afara de masura strict necesara pentru si cu scopul legat de accesarea si utilizarea acestui website).
SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL si logo-ul 0219662.ro sunt marci înregistrate ce apartin SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL si nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fara acordul scris al SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL.
Pentru aceste scopuri "Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale" includ urmatoarele (oriunde si oricând apar si pentru întregul termen al acestora): orice drept, marca înregistrata, nume înregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de munca si alte informatii confidentiale, drepturi de natura oricaror dintre aceste elemente în orice tara, drepturi de natura competitiei neloiale si drepturi de a da în judecata pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale si comerciale (caz în care sunt sau nu înregistrate sau înregistrabile) si înregistrarile si aplicatiile de înregistrare pentru oricare dintre ele.

6. Limitarea raspunderii
Website-ul este distribuit pe baza "asa cum este" si "disponibil" fara nicio reprezentare sau promovare facuta si fara garantie de niciun fel expresa sau implicita, incluzând dar fara a se limita la garantiile de calitate.

În limita impusa de lege, SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL nu va fi trasa la raspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzând dar nelimitându-se la pierderi de afaceri, de oportunitati, de date, de profituri), ce rezulta din sau în legatura cu folosirea website-ului.
SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL nu ofera nicio garantie ca functionarea website-ului va fi fara întrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de virusi sau orice altceva ce poate fi daunator sau distructiv.

7. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa absolviti SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL si angajatii si agentii  de toate raspunderile, taxele legale, stricaciunile, pierderile, costurile si toate celelalte cheltuieli în relatie cu revendicarile sau actiunile aduse împotriva SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL aparute din orice încalcare a Termenilor si Conditiilor de catre dvs. sau alte responsabilitati nascute din utilizarea acestui website.

8. Anulare
În cazul în care oricare dintre prevederile acestei întelegeri sunt declarate, de catre orice autoritate juridica sau de o alta competenta, nule, anulabile, ilegale sau nonexecutabile în vreun fel sau indicative de orice alt fel, ce sunt primite de dvs. sau de noi din partea unei autoritati competente, vom modifica acea prevedere într-o maniera rezonabila de asa natura astfel încât sa se conformeze intentiilor partilor fara a intra în ilegalitate sau, la discretia noastra, prevederile în cauza pot fi scoase din aceasta întelegere, iar prevederile ramase în aceasta întelegere ramân în vigoare.

9. Legi aplicabile si dispute
Aceasta întelegere si toate cele ce rezulta din ea sunt guvernate de si formulate în acord cu legea din România ale carei curti au jurisdictie exclusiva asupra tuturor disputelor ce rezulta din aceasta întelegere, iar dvs. sunteti de acord ca locul de punere în practica al acestei întelegeri este România.

10. Titluri
Titlurile sunt incluse în aceasta întelegere pentru convenienta si nu vor afecta întelegerea acesteia.

11. Întelegerea completa
Acesti termeni si aceste conditii împreuna cu alte documente la care se face referinta expres în întelegere includ întreaga întelegere dintre noi în legatura cu subiectul exprimat si înlocuiesc orice întelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: între noi si acele aspecte. Orice explicatie orala sau informare orala data de vreuna dintre cele doua parti nu poate altera interpretarea termenilor si a conditiilor. Prin acceptarea termenilor si conditiilor, nu v-ati bazat pe o alta reprezentare decât cea stipulata în aceasta întelegere si sunteti de acord ca nu veti avea nicio cale de atac cu privire la orice falsa reprezentare ce nu a fost exprimata expres în aceasta întelegere.