Testimoniale

SCRIE UN TESTIMONIAL
  • Cea mai mare problema cu care m-am confruntat a fost cea a gandacilor de bucatarie. Erau peste tot..si nu reuseam nicicum sa scap de ei. Am incercat toate spray-urile din comert, am adoptat metode "babesti"...in zadar. Si m-am hotarat, intr-un final, dsiperata fiind, sa apelez la o firma care sa ma scape de acest cosmar. Compania DDD mi-a oferit toate detaliile, fetele de la call center mi-au spus in ce consta operatiunea si am facut prima programare, urmand ca, dupa maxim 20 zile, sa facem si a doua interventie. Operatorii si-au facut treaba ca la carte, au fost discreti, iar eu am scapat de aceasta problema. Ii recomand cu incredere si oricine are o problema, indiferent ca sunt gandaci sau sobolani, poate sa apeleze la serviciile oferite de ei!

  • Colaborez cu ei de aproximativ 1 an, avand un restaurant, pot spune ca nu am avut probleme niciodata cu insectele din momentul semnarii contractului cu Compania DDD.

  • Va multumesc pentru promptitudinea si eficienta cu care ati intervenit in restaurantul nostru! Aveti incredere ca o sa recomand Compania DDD tuturor celor care imi vor cere parerea despre o firma de dezinsectie.

  • Oameni seriosi, servicii de calitate, proptitudine, discretie si eficienta. COMPANIA DDD - un partener de incredere!