Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

In Bucuresti, dar si in celelalte judete ale tarii, o problema adesea neglijata si chiar subevaluata se refera la serviciile de dezinsectie si deratizare. Din pacate, asa cum se constata in urma controalelor periodice efectuate de DSV sau de SANEPID, niciun spatiu public nu este scutit de invazia de rozatoare si insecte. Insa este important ca acestea sa fie combatute cu ajutorul specialistilor in dezinsectie si deratizare.

Necesitatea serviciilor calificate de dezinsectie si deratizare

De prea multe ori, atunci cand este confirmata prezenta musafirilor nepoftiti, persoanele fizice, dar si persoanele juridice lasa sa treaca o perioada de timp pana sa ia masuri. Si fiecare zi in plus nu face decat sa agraveze contaminarea. Pentru ca nicio populatie de insecte nu-si ia zborul spre alte taramuri, la fel cum nici rozatoarele nu decid sa ”migreze” spre alte locatii.

Asa cum este confirmat de catre reprezentantii companiilor de deratizare si dezinsectie, atunci cand specialistii se deplaseaza la fata locului, situatia nu este tocmai simplu de rezolvat. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista tendinta ca atat populatia, cat si agentii economici, sa ignore invazia si riscurile pe care aceasta le implica.

Un comportament similar din partea proprietarilor de locuinte sau a administratorilor de afaceri, este considerat iresponsabil. Mai mult decat o situatie neplacuta, invazia de soareci, de exemplu, sau de gandaci, devine una riscanta pentru sanatatea oamenilor, in special in locuintele private sau in unitatile comerciale cu profil alimentar.

La prima vedere, nimeni in afara exterminatorilor de la firmele de dezinsectie si deratizare nu da atentie unui soricel ratacit in camara sau printre rafturile abc-ului de cartier, tocmai pentru ca pare inofensiv. Insa unde exista un ”intrus”, pot fi mai multi, chiar un cuib intreg, care in scurt timp poate pune stapanire pe scara blocului sau pe intregul punct comercial.

Ce se intampla daca se intarzie serviciul de dezinsectie si deratizare?

Din nefericire, cu riscul chiar de a fi penalizati de catre organele autorizate precum DSV (Directia Sanitar Veterinara) sau SANEPID (Directia de Sanatate Publica), unii agenti comerciali intarzie sa apeleze la serviciile profesionale de dezinsectie si deratizare.

Motivele acestor intarzieri sunt pe cat de simple, pe atat de neintelese. Refuzul are la baza o justificare de-a dreptul puerila. De frica sa nu intrerupa activitatea pe parcursul operatiunilor de dezinsectie sau / si de deratizare, titularii prefera sa se foloseasca de tot soiul de remedii si improvizatii pentru alungarea ”intrusilor”.

Deciziile luate, precum si masurile grosolane, neprofesionale de dezinsectie si deratizare, vor fi ”rasplatite” cu falimentul total. In plus, in cazul ”vizitelor” neasteptate ale reprezentantilor DSV sau de la SANEPID, unitatea respectiva poate fi sanctionata cu o amenda consistenta. In cazurile cele mai grave, ”recompensa” finala poate consta tocmai in inchiderea afacerii respective.

La cine trebuie apelat?

Nu orice firma de dezinsectie si deratizare este si eficienta. In realitate, multe dintre firmele ce-si afiseaza sigla de ”exterminatori”, sunt lipsite de experienta sau nu dispun nici de mijloacele necesare interventiilor, nici de cunostinte sau de autorizatii.

Insa Compania DDD, specialista in dezinsectie si deratizare, este considerata pe drept cel mai de temut inamic al daunatorilor. Echipele de specialisti ai acestei companii sunt dotati cu produse si aparatura optima pentru combaterea daunatorilor. Pe de alta parte, interventiile sunt astfel planificate incat sa le garanteze clientilor succesul operatiunii, la cel mai bun pret existent pe piata.