De ce Compania DDD?


De ce Compania DDD?

Compania DDD ® face diferenta
De ce sa alegeti Compania DDD®?

Deoarece gestionarea eficienta a daunatorilor este un proces, nu un eveniment singular.

Specialistii DDD colaboreaza impreuna cu proprietarii pe tot parcursul desfasurarii procesului, mai ales a celor trei activitati critice (evaluarea situatiei, implementarea si monitorizarea solutiilor) care ajuta la mentinerea daunatorilor la locul lor.

Noi numim aceasta activitate - Metoda Integrarii Avansate (AIM)
Nu toti exterminatorii sunt neaparat experti.

Experienta si pregatirea face diferenta.
Compania DDD are experienta, dispune de aparatura de ultima generatie;  avem cele mai bune metode de instruire si suntem si responsabili fata de mediu.

Specialistii DDD efectueaza o pregatire riguroasa avand la dispozitie cele mai recente tehnologii, astfel incat va vor furniza cele mai competente si eficiente tratamente.

Compania DDD se straduie sa ofere tratamente personalizate si cele mai eficiente solutii pentru toate tipurile de paraziti si daunatori. 
GARANTAT!!!
Oferim garantie contractuala la toate lucrarile efectuate.

Fiind una dintre cele mai bune companii de combatere a daunatorilor - oferim servicii complete de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE - va oferim protectie avansata contra daunatorilor, servicii ce includ:

EVALUARE
Inspectii complete - detectam orice problema sau modificare de mediu si conditiile structurale ce stau la baza infestarii.

IMPLEMENTARE
Ne concentram pe protecta mediului - Atunci cand putem, vom începe procesul cu excluderea, salubrizarea si folosirea altor metode fara a recurge la solutii chimice.

Metode responsabile fata de mediu - Daca este nevoie de un produs chimic, specialistii vor selecta cel mai eficient tratament ce are cel mai mic impact asupra mediului.

MONITORIZARE
Protectie continua - Pe parcursul inspectiilor tehnice periodice, specialistii nostri monitorizeaza toate posibilele activitati ale daunatorilor, cauta conditii favorabile daunatorilor si se asigura ca proiectul de lucru este eficient.
Protectia continua este axata pe preventie si pe gasirea potentialelor focare si a punctelor de acces.

Documentare si comunicare - Dupa fiecare serviciu, specialistii DDD documenteaza toate serviciile prestate - activitatea daunatorilor, solutiile de combatere, modurile de a corecta problemele, plus eventuale recomandari.

GARANTIA Companiei DDD
Când va tratam casa de daunatori, va oferim o solutie personalizata bazata pe stiinta.

Daca nu rezolvam problema definitiv, iar daunatorii revin in vizita, ne vom întoarce, fara costuri suplimentare!

Daca suntem în imposibilitatea de a rezolva problema daunatorilor, asa cum va doriti dumneavoastra, oferindu-va satisfactie maxima, va vom rambursa toate sumele pe care le-ati achitat.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE