Factori de risc fitosanitar


Factori de risc fitosanitar

Identificarea factorilor de risc fitosanitar
"Daunatorii NICIODATA nu se odihnesc, dar nici specialistii Companiei DDD"

Specialistii Companiei DDD furnizeaza proprietarilor de case, magazine, birouri, etc.  servicii de calitate de ani de zile, oferind garantie, promptitudine si respect fiecarui client, astfel încât, indiferent de locul unde se ascund parazitii, puteti conta pe ei ca isi vor face treaba eficient.


Factori de contaminare

• Un cos de gunoi deschis, fara capac pozitionat sub chiuveta, poate fi un magnet pentru muste, rozatoare, gândaci si furnici.
- soarecii, gândacii si alti daunatori de mici dimensiuni pot intra intr-o casa prin micile gauri de langa tevi, cabluri sau pereti.

• Produsele alimentare care nu sunt închise ermetic pot atrage daunatori "de camara", cum ar fi gândacii si rozatoarele. 
- Mansardele sau podurile închise necorespunzator pot deveni puncte de acces pentru paianjeni, rozatoare si alti daunatori.

• Un acoperis cu scurgeri sau un jgheab blocat poate acumula umiditate, ceea ce este un teren propice de reproducere pentru tantari.

• Tânaarii, mustele si alti daunatori intra in casa prin deschiderile mici din jurul ferestrelor sau tocurilor de la usi.

• Unii daunatori pot ajunge in casa  catarandu-se pe iarba înalta, pe diverse plante si flori sau pe resturi, reziduuri sau moloz existent in curte.

• Mormanele de lemne pentru foc stivuite lânga casa pot fi un magnet pentru daunatori, cum ar fi rozatoarele sau furnicile dulgher.


Esti ingrijorat? Casa ta este în pericol?

Utilizati instrumentele noastre de depistare a daunatorilor, care va vor ajuta la diagnosticarea problemelor, a daunatorilor sau pentru a vedea la ce risc sunteti expus.
Va vom da un raport personalizat, impreuna cu sfaturi si recomandari pentru a tine daunatorii departe de casa.

 

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!
Obtineti o estimare gratuita - 021.9662


DERATIZARE      DEZINSECTIE      DEZINFECTIE