Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Cum scapam de plosnitele de pat din Apartamente & Garsoniere, substante contra plosnitelor de pat, Otrava plosnite

Dezinsectie apartamente / garsoniere – Combaterea plosnitelor de pat | Otrava Plosnite de Pat

Dezinsectie plosnite de pat

Avand in vedere ca se semnaleaza tot mai multe cazuri de aparitie a plosnitelor de pat, va prezentam metodele prin care se realizeaza dezinsectia contra acestui parazit.

Prima modalitate este cea clasica (chimica), care consta in interventia in doua etape, la interval de 18-21 de zile. Se utilizeaza pompa de joasa presiune cu insecticid lichid, actionandu-se in prima etapa asupra insectelor adulte. Cea de-a doua etapa, dupa perioada de eclozare a oualelor, se actioneaza asupra insectelor care au ajuns la maturitate. Se intervine cu substante de soc ce au efecte vizibile imediat.

 

In perioada dintre cele 2 etape se va aspira locuinta zilnic, iar sacul aspiratorului se va goli imediat dupa folosire si se va arunca intr-un sac de gunoi sigilat.

Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate si NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului sau animalelor de companie) dupa uscare!

Substantele folosite sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ele fiind utilizate doar de catre personal instruit si autorizat.

 

Cea de-a doua metoda este ecologica si consta in interventia cu Aquapy. AquaPy este formulat, integrat, pe baza de piretrine naturale – extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium) care actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor, distrugandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.

Caracteristicile insecticidul AquaPy: Formulat avand apa ca suport, dar si ca diluat in prepararea substantei de lucru, benefiicind de tehnologia patent Bayer FFAST, AquaPy este insecticidul ideal pentru tratamentul de scurta durata al incintelor sensibile, unde activitatea trebuie reinceputa imediat dupa aplicarea substantei si eradicarea populatiei de daunatori:

– are in compozitie cantitati minime de uleiuri minerale si compusi organici volatili, favorizand o biodegrabilitate accelerata, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

– manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste si tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, daunatori de depozite, urechelnite, furnici si viespi.

-este o substanta insecticida exclusiva prin extractele naturale folosite in compozitia sa, cu precadere, nediluat, folosindu-se cu dispozitive performante ULV de tipul „high performence fogging”

– este indicat a se aplica cu precadere in incinte sensibile, care trebuie sa fie folosite imediat dupa dezinsectie, din industria alimentara, industria farmaceutica, hoteluri, restaurante, locuinte, spatii comerciale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, institutii publice, etc.

 

Utilizarea insecticidului AquaPy:

Se foloseste cu precadere in incintele sensibile: zone procesare alimente, spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, case, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste si serveste hrana.

Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate, depozite de tutun.

Zone urbane: parcuri, spatii rezidentiale si de agrement.

METODA CHIMICA VS METODA ECOLOGICA

Caracteristici

Metoda Chimica

Metoda Ecologica

 

Substante folosite

insecticid lichid (chimic)

pe baza de piretrine naturale

Timp de executie

30-60 min/etapa

30-60 min/etapa

Interventii minim  necesare exterminarii plosnitei de pat

2

2

Eficacitate

Distruge si alte insecte taratoare (gandac de bucatarie, paianjeni, etc)

Distruge si alte insecte taratoare (gandac de bucatarie, paianjeni, etc)

Miros

DA, specific (neplacut)

DA, placut

Sanse de reusita

99%(dupa a doua interventie)

99%(dupa a doua interventie)

Risc de intoxicare(om, animale de companie)

NU

NU

Dezinfectia suprafetelor tratate

NU

NU

GARANTIE DE 300%:

         – GARANTIE 100%- operatorii nostrii sunt OBLIGATI sa desigileze substantele si sa prepare dilutia pentru substanta de lucru in fata dumneavoastra. In cazul in care nu se intampla acest lucru INTERVENTIA SE VA EFECTUA GRATUIT!

         – GARANTIE 200%- toate operatiunile de dezinsectie sunt garantate 30 de zile, dupa cea de a doua etapa, NUMAI daca se respecta termenul de 18-21 de zile intre cele doua prestari de servicii. Exemplu: „in cazul in care dupa ce s-a efectuat etapa 2 de dezinsectie, in decursul a 30 de zile, inca va mai apar insecte o echipa DDD va veni la dumneavoastra si va interveni cu TITLU GRATUIT!”

          – GARANTIE 300%- daca totusi dupa 30 de zile, inca mai constatati prezenta insectelor, va restituim integral contravaloarea interventiei, astfel incat sa va puteti adresa oricarui alt prestator ales de dumneavoastra. 

Va rugam sa luati la cunostinta de toate actele (bon de lucru, proces verbal de executie, chestionar de satisfacere) prezentate de catre operatorii DDD, pentru o mai buna desfasurare a lucrarilor!

Sfaturi utile:
– Inainte de a efectua dezinsectia pentru plosnita de pat va recomandam sa contactati un medic veterinar in vederea deparazitarii animalelor de companie;
– Ramaneti in afara locuintei timp de minim 60 de minute dupa interventia cu substante chimice;
– Aerisiti timp de 2 ore dupa ce ati revenit in locuinta dupa interventia cu substante chimice;
NU spalati pardoseala timp de 6 ore de la interventia cu substante chimice(noi recomandam sa spalati a doua zi);
– Pe durata interventiei ecologice nu este nevoie sa parasiti lociunta deoarece substantele nu sunt nocive;

Contactati Compania DDD – experti in dezinsectie, deratizare, dezinfectie – pentru o expertiza si un plan personalizat de combatere a daunatorilor.
Sunati-ne si programati o inspectie – vom discuta si analiza cu dvs. toate metodele si optiunile de exterminare.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.