Combatere Omizi | Dezinsectie omizi


Combatere Omizi | Dezinsectie omizi

Combaterea omizilor | Dezinsectie omizi | Omoara omizile | Cum scap de omizi

Omizile sunt, de fapt, fluturi in stadiul de larva. Omizile se hranesc cu frunzele copacilor si plantelor, motiv pentru care sunt considerate unii dintre cei mai mari daunatori din livezi, gradini si curti.

 

Caracteristici

Omizile au diverse culori, forme si marimi, in functie de zonele in care se gasesc. Lungimea lor este cuprinsa intre 1 mm si 10 cm. Corpul este format din mai multe inele, fiecare inel avand cate o pereche de picioare.

Combaterea omizilor

Provocand daune insemnate in agricultura, oamenii au incercat de-a lungul timpului diferite metode de combatere. Cea mai intalnita si in acelasi timp cea mai eficienta metoda este cea care presupune utilizarea pesticidelor. Totusi, exista specii de omizi care in timp au devenit rezistente la pesticide si de aceea este din ce in ce mai greu sa combatem omizile.

In principal, omizile apar primavara si toamna, de aceea recomandam sa efectuati tratamente impotriva omizilor in aceste anotimpuri. In restul anotimpurilor stau ascunse in pamant.

De asemenea va recomandam sa efectuati tratamentul stabilit de un specialist pentru a combate eficient omizile.

Tarife / Preturi combatere omizi

In functie de suprafata exterioara a cladirii, suprafata curtii, numarul si tipul copacilor si al plantelor tarifele pornesc de la 250 lei / interventie.

 

 

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtine o estimare gratuita - 021.9662

DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE