Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Combaterea Puricilor | Dezinsectie purici

Cum arata puricii?
Puricii adulti sunt de aproximativ 2,5 mm lungime si au o culoare închisa ce variaza de la maro la maron-roscat.
Puricii nu au aripi, însa datorita celor sase picioare lungi sunt capabili sa sara distante mari de la o gazda la alta.
Puricii sunt greu de ucis cu mâna în mod individual si necesita de obicei tratament chimic.
Organele lor sunt subtiri si plate, pentru a permite deplasarea cu usurinta prin blana unui animal.
Corpurile lor sunt, de asemenea, acoperite de par, care îi ajuta sa se stabileasca la radacina firului de par al gazdei. Adultii au organe bucale care sunt utilizate pentru a extrage sângele gazdei. Puricii sunt de obicei vizibili atunci când se deplaseaza în blana animalelor infestate. Prezenta lor poate fi marcata de pielea înrosita.
În cazul în care puricii se afla pe animalele de companie, contactati medicul veterinar pentru a discuta posibilele cai de tratament.

Scapa de purici: combaterea puricilor
Pentru infestarile cu purici este nevoie de multiple planuri de tratament. Actionând doar asupra animalului de companie sau a muscaturilor de purici nu se va dovedi a fi o metoda eficienta pentru debarasarea de purici. Controlul eficient asupra puricilor ar trebui sa includa atât metode chimice cât si fizice si ar trebui sa fie efectuat pe animalele de companie, precum si în interiorul si în afara casei.
Desigur, planul principal de actiune ar trebui sa fie examinarea zilnica a animalelor de companie. Prinderea puricilor mici va împiedica ca acestia sa dauneze animalelor de companie si casei. Puricii nu sunt singurii daunatori care pot provoca disconfort animalelor de companie.
Contactati medicul veterinar si specialistii în combaterea daunatorilor care va vor ajuta sa determinati daca problema animalului de companie este cauzata de purici. Înainte de sosirea lor, acestia vor oferi sfaturi in asigurarea curateniei casei: aspirat bine, spalatul si maturatul pardoselilor si a suprafetelor dure, spalatul paturilor si a lenjeriilor de pat si curatarea de praf a podelei.
Dupa ce toate aceste masuri au fost luate, specialistii în combaterea daunatorilor vor administra un tratament adecvat pentru locurile infestate în interiorul si din afara casei.
Specialistii va mai pot cere sa executati si alte sarcini în jurul casei înainte de aplicarea tratamentului.  Ei pot ajuta, de asemenea, cu sfaturi legate de modalitatile de preveni a viitoarelor infestari cu purici.

 

CLICK AICI Pentru metode de combatere a puricilor si TARIFE Dezinsectie purici

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.