Compania DDD® Servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie Bucuresti

Combaterea paduchilor la pasari domestice (gaini, rate, gaste, curci) | PRETURI DEZINSECTIE PADUCHI

Cum recunoastem paduchii | La ce pasari intalnim paduchi | Cum se combat paduchii | Cat costa, ce preturi sunt pentru combaterea paduchilor

Cum recunoastem paduchii?

Paduchii au dimensiuni reduse, in jur de 3 mm, au forma alungita si, de obicei, nu au culoare proprie. Ei isi adapteaza coloritul dupa penajul pasarilor gazda. Din acest motiv pot fi foarte dificil de detectat cu ochiul liber. Paduchii gainilor, fiind sensibili la lumina, parasesc gazda ziua si se ascund in orificiile si crapaturile din lemnul cotetului, urmand ca seara sa revina pe gazda pentru a se hrani.

La ce pasari intalnim paduchi?

Paduchii se pot intalni atat la pasarile de curte (gaini, rate, gaste, curci) cat si la cele de companie care stau in casa, in colivie (papagali, canari).

Cum se combat paduchii?

Pentru combaterea paduchilor la pasari se folosesc produse antipararazitare externe care pentru pasari sunt de regula sub forma de pulbere, iar pentru adaposturi sunt sub forma lichida.

Pasarile se pudreaza, in zona capului, pe spate si sub aripi.

In ceea ce priveste adaposturile, se pulverizeaza solutie insecticida cu pompa de joasa presiune sau cu pulverizatoul ULV. In cazul adaposturilor, tratamentul se repeta la 8-10 zile, deoarece in prima etapa se intervine asupra paduchilor adulti, iar in etapa a doua se va interveni asupra paduchilor aparuti din ouale depuse pana la prima interventie.

Nu chema orice exterminator, apeleaza un expert!

Obtineti o estimare gratuita

Identificarea dăunătorilor

Ce dăunători bat la ușa ta?

Factori de risc casnic

Este casa ta o atractie pentru dăunători?

Soluția DDD Bucuresti

Solutia si planul de combatere al dăunătorilor este la fel de buna ca societatea care le implementeaza.